Dword Lite v5.0 [15.04.2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar dword lite v5.0 çıkmıştır, loaderden kullanabilirsiniz. Hilenin içinde real inventory de vardır "Weapon" sekmesinin içinde eğer göremezseniz diye konu açtım.  Lite versiyonu vip versiyonunun kısıtlanmış halidir, biz vip versiyonundaki problemleri çözene kadar lite versiyonunu kullanabilirsiniz.

Eğer x3 dolarken hata alıyorsanız, hiledeki load butonuna x3 biraz dolduktan sonra basınız. Yada loaderden configure'ye basıp injection delayı 10 falan yapınız.

Real Inventory Den Çıkmak İçin: Önce lobby ye dönme tuşuna basın, daha sonra markete basıp ordan da eds ye basın. Daha sonra yeniden lobby ye dönme tuşuna basın.

Onay sistemiyle ilgili problem yaşıyan arkadaş varsa loaderin içinde zaten gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır, gerekli konu linkleri verilmiştir loaderi indirdikten sonra görebilirler. Resim yada video eklemiyorum . BU konu sadece bilgilendirme amaçlıdır.

Lite Versiyon Özellikleri:
Name Esp
Early Respawn
No Fall Damage
Anti Chat Ban
Anti Mapout Kill
Fast Switch
God Mode
Unlimited Revive
Instant Revive
3RD Person
Swear Hack
Perfect Ms
Character Hack [Yeni karakterler Eklendi]
Crosshair
HealthBar
WallHack
Xray
Chams
Esp Box
Enemy Esp Box
Esp Line
Aimbot
AimTarget
AimFov
No Reload
No Recoil
No Spread
Infinite Ammo
Macro
HeadShot
No Weapon SP
Damage Hack
Real Inventory
Yp Booster
Wolf Hold
Wolf Dash
Wolf Eyes
Infinite Wolf Ball

Auto FeatureS:
Anti Aah
Perfect MS
DROP Weapon (Silahlarınızı atabilirsiniz)
Real Character HP

İndirme Linki: download.memoryhackers.org

Üye
9 HİZMET YILI
Hileyle oyuna giriş yapamıyorum xigncode alt köşede dolarken wolftü çalışmayı durdurdu şeklinde bir hata alıyorum onu kapatıp oyuna hilesiz girmeyi denediğimde de server seçtiğim kısımdan sonra oyunu silip baştan yükleyin hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
hasanekr' Alıntı:
Hileyle oyuna giriş yapamıyorum xigncode alt köşede dolarken Wolftü çalışmayı durdurdu şeklinde bir hata alıyorum onu kapatıp oyuna hilesiz girmeyi denediğimde de server seçtiğim kısımdan sonra oyunu silip baştan yükleyin hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Hilesiz girdiğinizde de hata alıyorsanız, oyunu silip baştan yükleyin. Ek olarak loaderden configureden inject delayı 5 veya daha fazlası yapın.

Üye
9 HİZMET YILI
İnternetim de biraz yavaş sanırım xign code un dolması biraz uzun sürüyor inject süresini 25 30 vs gibi fazla bir miktarda arttırsak herhangi bir sorun olur mu acaba  8 yaptım yine aynı hatayı aldım çünkü

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
cok guzel elerıne saglık

guzel kardes hileniz elerinize saglık

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Adamsınız hilenin yapımcıları elinize sağlık :)

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Gerekli bilgilendirmeler konuda yapıldı. Onayı yapamayanlar loaderden nasıl yaparıma tıklayıp videoyu izlesinler.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
abi tıklıyorum siteye girişde takılı kalıyor yani kırmızıda siteyi yenbiliyorum gene olmuyor lütfen yardım edin

Üye
9 HİZMET YILI
Gerekli bilgilendirmeler yapıldı diyorsunuz ama halen birkaç kişi aynı sıkıntıyı yaşıyor hile güzel forum güzel eyvallah ama biraz yardımcı olmaya çalışırsanız seviniriz forumda yeniyim inject süresiyle alakalı sorduğum şeyi hala yanıtlamadınız hileyi güncellediğinizden beridir yedinci defa wolfteami indiriyorum şuan

Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim bi süre sonra sorunsuz direk atıyor . log felan degil hiç bir hata vermeden atıyor 10 15 dk sonra

Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi açmaya çalışırken birkaç defa hata aldım oyunu tekrar silip yüklüyorum yine düzeltemedim could not init clientFXDB diye bir hata alıyorum internette de araştırım ama bulamadım en az 15 defa yükleyip sildim oyunu çözümünü bilen var mıdır

Üye
9 HİZMET YILI
Sa Kardeşim Ben burdan wolftü Türkiye hile indiryorum çalıştıryorum fakat ban yiyiyorum yardımcı Olabilrmisiniz

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...