PubgM Hilenin Durumu (adminler cevap verirse seviniriz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
- Öncelikle 1 günde hileyi 0.18 sürümüne adapte ettikleri için adminlere teşekkür ediyorum.
- dynamic color ı açınca modern hud bazen görünmüyordu bu hatayı düzeltmişler
- skeleton çalışmıyordu bu hatayı düzeltmişler
- suspicious score kaldırılmış bence güzel olmuş

acizane istekler (adminler cevap verirse seviniriz)
- modern hud ekranda çok yer kaplıyor kapatmak istiyoruz fakat botları ayırt edemiyoruz. ESP bölümünde ayrı bir name on/off değişkeni olabilir mi ?
- car on/off değişkeni tekneleri de gösteriyor. halbuki boat on/off diye ayrı bi değişken var. bu hata bi tek bende mi var ?
- erangel haritasında sol en üstte zharki mahallesinde :) bi hata var. genelde pusucu arkadaşlarla orayı gezerken hile yazılımı denizde bir bot gösteriyor. knocked olarak gösteriyor botu hep öyle kalıyor.
- i5 6402p işlemcim var. sanırımı gameloop + hile yazılımı için yetersiz bir işlemcim var. hile yazılımı c++ ile yazılmış sanırım gayet optimize şekilde çalışıyor. daha optimize edilmesini isteyemem fakat bazı özelliklerini kısarak işlemi kullanımını azaltabilir miyim ? tavsiyeniz nedir. ben sadece esp 100m olarak bırakıyorum eskiden 500m yapıyordum
- bazen yanımdaki adamın uzaklığını ekranda 6064 metre olarak gösteriyor ben onun 60 m olduğunu anlıyorum
- ben ölürsem arkadaşımın ekranında adamları görmeye devam ediyorum. onlara yer söylüyorum fakat sanırım arkadaşlarımı da radar gösteriyor ben ölünce.. ekranda yine iskelet şeklinde gösteriyor.
- bazı modülleri yüklemesek işlemci kullanımı azalır mı ? mesela alternative radar? espx?
- modüllerin sırası değişebiliyor bunu sabitlemenin yolu var mı ? mesela aimbot 2. sırada normalde bazen 5.sırada olabiliyor.
- "en önemlisi" düşmanların bazılarını işaretlemiyor. adam kaçırıyor sanırım :) oyun esnasında hileyi kapatıp tekrar aktif ettim durum değişmedi. hilenin hatası değil de karşı hile yazılımları da geliştirmeler mi yaptı acaba ?
- magic bullet gelebilir mi? geçen gün 3 kişi arabayla giderken 300 metre de adam gördük arabayı yavaşlatalım derken 3 sn de hepimiz bayıldık :) bu adamlar nasıl ban yemiyor onu da anlamış değilim :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
- Öncelikle 1 günde hileyi 0.18 sürümüne adapte ettikleri için adminlere teşekkür ediyorum.
- dynamic color ı açınca modern hud bazen görünmüyordu bu hatayı düzeltmişler
- skeleton çalışmıyordu bu hatayı düzeltmişler
- suspicious score kaldırılmış bence güzel olmuş

acizane istekler (adminler cevap verirse seviniriz)
- modern hud ekranda çok yer kaplıyor kapatmak istiyoruz fakat botları ayırt edemiyoruz. ESP bölümünde ayrı bir name on/off değişkeni olabilir mi ?
- car on/off değişkeni tekneleri de gösteriyor. halbuki boat on/off diye ayrı bi değişken var. bu hata bi tek bende mi var ?
- erangel haritasında sol en üstte zharki mahallesinde :) bi hata var. genelde pusucu arkadaşlarla orayı gezerken hile yazılımı denizde bir bot gösteriyor. knocked olarak gösteriyor botu hep öyle kalıyor.
- i5 6402p işlemcim var. sanırımı gameloop + hile yazılımı için yetersiz bir işlemcim var. hile yazılımı c++ ile yazılmış sanırım gayet optimize şekilde çalışıyor. daha optimize edilmesini isteyemem fakat bazı özelliklerini kısarak işlemi kullanımını azaltabilir miyim ? tavsiyeniz nedir. ben sadece esp 100m olarak bırakıyorum eskiden 500m yapıyordum
- bazen yanımdaki adamın uzaklığını ekranda 6064 metre olarak gösteriyor ben onun 60 m olduğunu anlıyorum
- ben ölürsem arkadaşımın ekranında adamları görmeye devam ediyorum. onlara yer söylüyorum fakat sanırım arkadaşlarımı da radar gösteriyor ben ölünce.. ekranda yine iskelet şeklinde gösteriyor.
- bazı modülleri yüklemesek işlemci kullanımı azalır mı ? mesela alternative radar? espx?
- modüllerin sırası değişebiliyor bunu sabitlemenin yolu var mı ? mesela aimbot 2. sırada normalde bazen 5.sırada olabiliyor.
- "en önemlisi" düşmanların bazılarını işaretlemiyor. adam kaçırıyor sanırım :) oyun esnasında hileyi kapatıp tekrar aktif ettim durum değişmedi. hilenin hatası değil de karşı hile yazılımları da geliştirmeler mi yaptı acaba ?
- magic bullet gelebilir mi? geçen gün 3 kişi arabayla giderken 300 metre de adam gördük arabayı yavaşlatalım derken 3 sn de hepimiz bayıldık :) bu adamlar nasıl ban yemiyor onu da anlamış değilim :)
Bende çalışmıyor hile son güncellemeden sonra yardımcı olabilirmisin dostum Getlast error veriyor lol açılmıyor
Post automatically merged:

beklemedeyım bende :)
Şu an sendede açılmıyor olarak anladım

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
yok acılıyorda magıc bullet falan gelır mı dıye beklıyom aımbot var ama acmıyorum sılah sekmeme falan da yok

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bende hiç açılmıyor yönetici olarak çalıştır dediğimde aktive ediyorum Getlast error en altta yazıyor ve açmıyor güvenlik duvarları kapalı olduğu hakdı:((

ROYAL FLUSH
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bendede çalışmıyor yakın zamanda çözebilsek iyi olucak

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Adminler en kısa sürede cevap vercektir bekliyoruz

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
not only you need it we are very much looking forward

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aynen bendede o sıkıntı varya açılmıyor hile

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
beklemedeyız bızde :)
Post automatically merged:

hile çalışıyor kardesım

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
my advice,
you better turn off some features that are not too important when playing so that the CPU consumption is less
in order to improve CPU performance to the game better

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bendede calısmıyor malesef

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hile çalışıyor arkadaşlar 8 Mayıs ta güncellendi

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sorun bende de var, adminler umarız kısa sürede yanı verirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...