Çözüldü Dword Radar'dan ban yedim oyuna erişimim açılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
kalıcı ban yedim hesap banı ama yeni hesap açıp giriyorum hata veriyor bu sorun nasıl düzelir bilgisi olan varmı

Çözüm
Ücretsiz olarak bazı yöntemler var ama çok büyük çoğunluğu fixlendi, sitede bulunan spoofer maalesef Vanguard'ı desteklemiyor. O yüzden 3 ya da 4 (kaçıncı kez ban yediğine bağlı olarak) beklemen gerekebilir, beklemek istemiyorsan parasını verip spoofer satın alabilirsin. https://memoryhackers.org/mhtrade/ kısmında spoofer satın almak istediğini ve anakart marka/modelini belirtirsen satıcılar yardımcı olacaktır. Tam olarak banının açılacağı tarihi öğrenmek için ban yediğin hesaba giriş yapıp Riot Games destek ekibine ticket atabilirsin.
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kalıcı ban yedim hesap banı ama yeni hesap açıp giriyorum hata veriyor bu sorun nasıl düzelir bilgisi olan varmı
o sorun malesef düzelmez ban yemişsin sıfırdan farklı hesap açıp oynamalısın ticket atarak iletişime geçebilirsin destek birimleriyle ama üçüncü parti yazılım kullandığını bunun affı olmadığını söylücekler geçmiş olsun

Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
o sorun malesef düzelmez ban yemişsin sıfırdan farklı hesap açıp oynamalısın ticket atarak iletişime geçebilirsin destek birimleriyle ama üçüncü parti yazılım kullandığını bunun affı olmadığını söylücekler geçmiş olsun
onun farkındayım ama yeni hesap açtım ban gözükmemesine rağmen oyuna girinec hata veriyo

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Üste arkadaşın dediği gibi 4 ayda açılıyor hwid ban eğer dayanamam diyorsan çalışan bir spoofer kullanıcaksın free spooferlar fazla iş görmez para kıyıp almanı öneririm

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Ücretsiz olarak bazı yöntemler var ama çok büyük çoğunluğu fixlendi, sitede bulunan spoofer maalesef Vanguard'ı desteklemiyor. O yüzden 3 ya da 4 (kaçıncı kez ban yediğine bağlı olarak) beklemen gerekebilir, beklemek istemiyorsan parasını verip spoofer satın alabilirsin. https://memoryhackers.org/mhtrade/ kısmında spoofer satın almak istediğini ve anakart marka/modelini belirtirsen satıcılar yardımcı olacaktır. Tam olarak banının açılacağı tarihi öğrenmek için ban yediğin hesaba giriş yapıp Riot Games destek ekibine ticket atabilirsin.

Çözüm
dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Üstte cevaplar bilgilendirici ve kesin olduğu için konu çözümlenip kilitlendi. HWID yediğiniz ban 4 ay sonra açılır, donanım banı spoofer ve bios up down format harici kalkmaz keyifli oyunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...