Depo Dword ReBorn Update Details [v1.0]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
MEMORY HACK SOLUTION WITH THE HACK WHEN I ENTERED A GAME NO CE SIERRA THE HACK IS QDA AYI AND LAGEA FEO THE CAVIAN

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
---------------- -- - ---------- - DİKKAT !!! ------------ --------- ----------------------------
Merhaba ben sitenize yeni üye oldum hile programı ilgili çok önemli birşey söylemem gerek herşey güzel fakat oyuna girdiğimizde ör. wolftü de sol üst köşede durmadan sitenin reklamı ve hack versiyon kodu cıkıyor bunu bir tek kullanıcı değil oyundaki herkez görüyor bunu kapatabilirseniz çok daha iyi olcak cünkü sırf bundan dolayı 1 ay lık ban yedim kaldıramıyorumda o önemli değil. hile de sadece hızlı şarjör değiştirmeyi actıgım halde adam sende hile var dedi. nerden biliyorsun dediğimde bana sol üst köşede reklam cıkıyor odayada en son sen girdin dedi . o reklamı en azından zulada veya başka versiyonlarda kapatırsanız cok iyi olur. biz zaten reklamınızı yapıyoruz herkeze kullanıcı olarak emin olun.

HADİ HOPPALARAAAAAAA
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
---------------- -- - ---------- - DİKKAT !!! ------------ --------- ----------------------------
Merhaba ben sitenize yeni üye oldum hile programı ilgili çok önemli birşey söylemem gerek herşey güzel fakat oyuna girdiğimizde ör. wolftü de sol üst köşede durmadan sitenin reklamı ve hack versiyon kodu cıkıyor bunu bir tek kullanıcı değil oyundaki herkez görüyor bunu kapatabilirseniz çok daha iyi olcak cünkü sırf bundan dolayı 1 ay lık ban yedim kaldıramıyorumda o önemli değil. hile de sadece hızlı şarjör değiştirmeyi actıgım halde adam sende hile var dedi. nerden biliyorsun dediğimde bana sol üst köşede onay sistemi cıkıyor odayada en son sen girdin dedi . o reklamı en azından zulada veya başka versiyonlarda kapatırsanız cok iyi olur. biz zaten reklamınızı yapıyoruz herkeze kullanıcı olarak emin olun.
O NU WOLFTÜ yapıyor gibi açığa çıkarıor

●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aynn inşallah ban problemi çözülürdebizde rahat rahat gireriz

●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhaba ben sitenize yeni üye oldum hile programı ilgili çok önemli birşey söylemem gerek herşey güzel fakat oyuna girdiğimizde ör. wolftü de sol üst köşede durmadan sitenin reklamı ve hack versiyon kodu cıkıyor bunu bir tek kullanıcı değil oyundaki herkez görüyor bunu kapatabilirseniz çok daha iyi olcak cünkü sırf bundan dolayı 1 ay lık ban yedim kaldıramıyorumda o önemli değil. hile de sadece hızlı şarjör değiştirmeyi actıgım halde adam sende hile var dedi. nerden biliyorsun dediğimde bana sol üst köşede onay sistemi cıkıyor odayada en son sen girdin dedi . o reklamı en azından zulada veya başka versiyonlarda kapatırsanız cok iyi olur. biz zaten reklamınızı yapıyoruz herkeze kullanıcı olarak emin olun.
Kardeşim her hilenin nasıl yapıldığnı saten bağsediyorlar eğer bahsetmiyorlarsa yetkililere şikayet et

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Nader Sizden tek isdeğimiz sade bir hack base taram ucma sonra bilmem hızlı ateş istemiyoruz her zamanki wolf bölümü sonra karakter isim görme ve enfanter biz sadece bunu istiyoruz diyer türlü şu anda aktif olan vip cok takılmalara kasmalara yok acıyor cünkü fazlasıya menüsü var ve oyunda değişiklik yaptığı icin oyun muhaf oluyor lütfen sade bir şey diyerlerine gerek yok

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bu efsane Olucak heleki VIP olarakta yayınlanırsa

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Dword hilesinin Wolftü için yapımına yeniden başladık ve ismini ReBorn olarak koyduk arkadaşlar. Bu yapımda amaçlanan, hilenin sisteminizi kullanımınızı en aza indirmesi, yani tamamen optimize olmuş bir hack yaratmak amacımız.

Yakında resimler eklenecektir, yapımına 15 dk önce başlandı. %10 luk bir kısmı bitti. [Korumalar vs.vs.]
Base olarak Dword v6.8 te kullandığımız base kullanıldı. Eski tasarıma geri dönüyoruz (Mouse değil)

Dword ReBorn bir vip hack değil, lite hack'tır. Yapımındaki amaç hem hileyi optimize etmek, hemde ban problemiyle ilgili daha çok information toplamaktır. Umuyorum bu menüyle birlikte koyulan fixlerin bir çoğunu detect edip çözebiliriz. Bu sayede ban problemi olmadan oyununuzun zevkini çıkarabilirsiniz.

Eğer ban problemi çözülürse, dword reborna daha çok özellik eklenip bir vip hilesi haline getirilecektir.

DWORD LITE suan ıcın ban atmıyor.. Yanlız Wolf dosyasının ıcınde LOG dosyası varsa kı oyuna gırmeden once sılınmesı gerek. Bunun bır caresını bulabılırsenız asla ban yemıyecegız.. Ama suan ıcın Ban olayı yok.

DWORD VIP te kı Reklam olayını kaldırırsanız sevınırız. Reklam yuzunden fazla kullanılamıyor. Maksat oyun oynamaksa reklamın bır anlamı yok zaten herkes bır bırıne soyluyor.. Yabancılar gelsı dıyorsanız yabancılar zaten kendı hılelerını yapıyorlar.. Memory DWOLRD hılesı cok zor bır hıle ya herkes faydalanamıyor kımısıne reklam gelmıyor kımısı nasıl yapılacagını bılmıyor.. 1 defa gıren bazen bırdaha gıremıyor ve nasıl tekrar gırecegıjnı cozemıyor belkı 5 defa format atıyor ama yınede yapamıyor Muhendız olmak lazım kı cozmek ıcın. Bunları kendı adıma konusmuyorum gectıgım yolları soyluyorum ve HILEMIZ bu kadar zor olmamalı daha rahat olmalı dıye dusunuyorum. BIR KACTANE YABANCCILARIN YAPMIS OLDUGU TURK HILESI 'ni örnek verebılırım arada onları da kullanıyorum. Eger kaıdeye aldıysanız ozelden BUNLARIN ISIMLERINI nader11ndeu size ıstersenız vıdeolarını cekebılırım veya sız bunları ıncelıyebılırsınız. Kullanımları cok basır ve kolay... Ama DWORD oyle degıl. Temp dosyasını temızle Regeditte gir Prefetch tekı dosyaları sıl onu yap bunu yap bırde her oyun sonrası bunları yapmak ınsanın canını cok sıkıyor.. Ama yaptıgınız ve yapacaklarınızı taktır edıyorum cok guzel ısler cıkartıyorsunuz. Sadece hıleyı daha basıtlestırın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...