Onaylı Üye
lokocan72' Alıntı:kulanıma nezaman açılacak
kulanıma nezaman açılacak
Yarın kardeşim
lokocan72' Alıntı:kulanıma nezaman açılacak
kulanıma nezaman açılacak
TheCasper009' Alıntı:siteye sadece zenmate ile giriliyor yardım plss
batumert5545' Alıntı:Önemli degil çünki bnm başıamda geldi sildim yükledim oldu :shy: :shy: :shy:flowix' Alıntı:onu düşünmüştüm fakat gene aynı hatayı alırım diye çekindim sonuçta şey hani gene aynı sürüm falan teşekkürler olursa eywbatumert5545' Alıntı:flowix' Alıntı:merhaba herşey güzel çok sağolun fakat şu konuda yardım edebilirmisiniz son güncelemeyle gelen woılfteam diriliş yeni tasarım ile beraber
oyunda odaya girip oyuna başlayınca ilk 1 sn ekran kararıyor sonra 3 sn civarında loding ekranı çıkıyor sonra yine 1 sn ekran kararıp oyun kapanıyor eski tasarım varken hiç böle birşeyle karşılaşmamıştım ilk defa oluyor ne yapmalıyım ?
Kardes oyunu silip yüklicen ben öyle yaptım oldu
tamam sorunu çömeyi başardım silip yükledim olmamıştı 2 dosya sildim ımg kısmında adlarıbatumert5545' Alıntı:Önemli degil çünki bnm başıamda geldi sildim yükledim oldu :shy: :shy: :shy:flowix' Alıntı:onu düşünmüştüm fakat gene aynı hatayı alırım diye çekindim sonuçta şey hani gene aynı sürüm falan teşekkürler olursa eywbatumert5545' Alıntı:flowix' Alıntı:merhaba herşey güzel çok sağolun fakat şu konuda yardım edebilirmisiniz son güncelemeyle gelen woılfteam diriliş yeni tasarım ile beraber
oyunda odaya girip oyuna başlayınca ilk 1 sn ekran kararıyor sonra 3 sn civarında loding ekranı çıkıyor sonra yine 1 sn ekran kararıp oyun kapanıyor eski tasarım varken hiç böle birşeyle karşılaşmamıştım ilk defa oluyor ne yapmalıyım ?
Kardes oyunu silip yüklicen ben öyle yaptım oldu
TheCasper009' Alıntı:ne zaman çıkıcak ve neden yeşil olmuyor ekran plss yardımmm