Depo Dword v6.9.7 [Trailer-New Best Features Catch Player!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Ne Zaman Cıkacak Bu Hile Yaw .... Bekliyorum Hayirlisi Adamsiniz . Hızlı Cıkartiyorsunuz Hile Güncellemelerini Helal Ugrasiyorsunuz Bayagi İyi Pointer Bulmalar Hata Düzeltmeler İyi Geceler Nadercim Yarin 2 - 3 Gibi Cikarsa Herkesi Mutlu Etmis Olursun İyi Uykular Kardesim. :)

YNSEMRE.BLT
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Yöneticilerden bir istegim var size zahmet dword hacke şu silah slotlarınıda ekleyin bide dövme sorununu kaldırın lütfen

Üye
10 HİZMET YILI
KAÇ SEFERDİM BEKLİYORUM BİT RÜLÜ 3RD PERSON GELMEDİ YAWWW

Üye
9 HİZMET YILI
Severek takip ediyorum.Elinize sağlık.Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
batumert5545' Alıntı:
flowix' Alıntı:
batumert5545' Alıntı:
flowix' Alıntı:
merhaba herşey güzel çok sağolun fakat şu konuda yardım edebilirmisiniz son güncelemeyle gelen woılfteam diriliş yeni tasarım ile beraber
oyunda odaya girip oyuna başlayınca ilk 1 sn ekran kararıyor sonra 3 sn civarında loding ekranı çıkıyor sonra yine 1 sn ekran kararıp oyun kapanıyor eski tasarım varken hiç böle birşeyle karşılaşmamıştım ilk defa oluyor ne yapmalıyım ?

Kardes oyunu silip yüklicen ben öyle yaptım oldu
onu düşünmüştüm fakat gene aynı hatayı alırım diye çekindim sonuçta şey hani gene aynı sürüm falan teşekkürler olursa eyw
Önemli degil çünki bnm başıamda geldi sildim yükledim oldu  :shy: :shy: :shy:

şimdi dostum ben sildim tekrar indirdim bir fark olmadı yine aynısı oldu

batumert5545' Alıntı:
flowix' Alıntı:
batumert5545' Alıntı:
flowix' Alıntı:
merhaba herşey güzel çok sağolun fakat şu konuda yardım edebilirmisiniz son güncelemeyle gelen woılfteam diriliş yeni tasarım ile beraber
oyunda odaya girip oyuna başlayınca ilk 1 sn ekran kararıyor sonra 3 sn civarında loding ekranı çıkıyor sonra yine 1 sn ekran kararıp oyun kapanıyor eski tasarım varken hiç böle birşeyle karşılaşmamıştım ilk defa oluyor ne yapmalıyım ?

Kardes oyunu silip yüklicen ben öyle yaptım oldu
onu düşünmüştüm fakat gene aynı hatayı alırım diye çekindim sonuçta şey hani gene aynı sürüm falan teşekkürler olursa eyw
Önemli degil çünki bnm başıamda geldi sildim yükledim oldu  :shy: :shy: :shy:
tamam sorunu çömeyi başardım silip yükledim olmamıştı 2 dosya sildim ımg kısmında adları 
 cshell.dll object.lto sorun çözüldü

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Hile Kulanıyoruz AmA GameCrahs Benım Isıme Yarıyor En Azından İllegal Kasan Yıldızları Odaadan Atıyorum Bız Ne Kadar Hile İle Emekle Olmasada Onlarada İZin Vermıyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...