Dword Vip Hack GameCrash

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Joi

Donator
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
kahramanvelet' Alıntı:
YoungCoder' Alıntı:
Sorununu geniş olarak bi anlatsan yardım edebilirim.

ABİ BAK ŞİMDİ HER ŞEYİ YAPIYORUM FAKAT İD ŞİFRE GİRME YERİ GELDİ YA ORAYA GİRİYORUM XİNGCODE 3 AZCIK DOLARKEN GİRİŞ DİYORUM 1-2 SANİYE GEÇTİKTEN SONRA XİNGCODE VE LOGİN YANİ GİRİŞ BUTONU İLE BİRLİKTE KAPANIYOR VE BİRŞEY GELMIYOR OLMUYOR.

Hileyi Yönetici olarak çalıstıyormusun ? Bir çözüm daha kullanıcı adresini yazıp sonra giriş yap sonra şifreni yazıp çarınla giriş yap. Öyle bi dene kardeşim.

Üye
9 HİZMET YILI
Yönetici Olarak Çalıştırıyorum 1dk Senin Dediğini Yapıcağım

YoungCoder' Alıntı:
kahramanvelet' Alıntı:
ABİ BAK ŞİMDİ HER ŞEYİ YAPIYORUM FAKAT İD ŞİFRE GİRME YERİ GELDİ YA ORAYA GİRİYORUM XİNGCODE 3 AZCIK DOLARKEN GİRİŞ DİYORUM 1-2 SANİYE GEÇTİKTEN SONRA XİNGCODE VE LOGİN YANİ GİRİŞ BUTONU İLE BİRLİKTE KAPANIYOR VE BİRŞEY GELMIYOR OLMUYOR.

Hileyi Yönetici olarak çalıstıyormusun ? Bir çözüm daha kullanıcı adresini yazıp sonra giriş yap sonra şifreni yazıp çarınla giriş yap. Öyle bi dene kardeşim.

Yaptım Fakat Bu Sefer XingCode Ve Giriş Butonuda Kapanmadı :(

Joi

Donator
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
kahramanvelet' Alıntı:
Yönetici Olarak Çalıştırıyorum 1dk Senin Dediğini Yapıcağım

YoungCoder' Alıntı:

Yaptım Fakat Bu Sefer XingCode Ve Giriş Butonuda Kapanmadı :(

Bilgisayarını yeniden başlatıp sana söylediğimi yap olmazsa erişemeden yapamam kardeşim.

Üye
9 HİZMET YILI
YoungCoder' Alıntı:
kahramanvelet' Alıntı:
OLMUYOR ABİ PEKİ SENDE ÇALIŞIYORMU ?

Bende sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ts3'e gelebilirsen sorununu mutlaka çözerim.
Tamam Açık Olunca Yaz Gelirim Bugünde Olmuyor Off

kahramanvelet' Alıntı:
YoungCoder' Alıntı:
Bende sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ts3'e gelebilirsen sorununu mutlaka çözerim.
Tamam Açık Olunca Yaz Gelirim Bugünde Olmuyor Off

BAK YENİDEN ANLATIYORUM HİLE DOSYASINI AÇTIM YÖNETİCİ OLARAK REKLAM ONAYINI YAPIYORUM YEŞİL OLUYOR VE SONRA LAUNCHERİ SEÇİYORUM İD PAROLA GELİNCE GİRİŞ DEDİM ÖYLE DENEDİM OLMADI XİNGCODE GELDİĞİNDE DENEDİM GENE OLMADI YARISI DOLUNCA DENEDIM 2 SİDE BİRDEN KAPANDI.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...