Arkadaslar bende vampir takla 3 dögme var. Bunları takmak için real inventory açsam olurmu bende güc slotu yok hileyle böke bi çözüm buldum ama real inventory açıyorum dögmelerim pencelerim kayboluyor
3 dögme takıyom sıkıntı yok ama sıkıntı surda pence ve takla takamıyorum böle yapsam envanterindeki vampir ve taklayıda kullanabilirmiyim? Slotlarım açık değill
Real inventory açmadan önce pençeleri yada dövmeleri yerleştirip açarsanız kaybolur fakat oyun içinde gözükür dövmeleriniz ve pençeleriniz. Ayriyetten fake olmaz ciddi anlamda gözükür ve ne özellik veriyorsa onu vereye devam eder :hasta:
Real inventory açmadan önce pençeleri yada dövmeleri yerleştirip açarsanız kaybolur fakat oyun içinde gözükür dövmeleriniz ve pençeleriniz. Ayriyetten fake olmaz ciddi anlamda gözükür ve ne özellik veriyorsa onu vereye devam eder :hasta:
Bende güc slotu yok ozaman en fazla 3 dögme takabilirim değilmişi?
Nader11ndeu Türkiyedeki hile portaları arasında en ilgili adminlerinden birisin tesekkür ederim bu arada hilede vurdugumuz hasarı arttırma varmı mesela 1.5 gibi felan colda böle bisi vardı umarım bundada vardır güc slotu 1 almam lazımıs galiba