19 Kas 2016 #1 Arda0909 A Üye Katılım 18 Kas 2016 Mesajlar 14 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Arkadaşlar yazdığım bir program ile bu sizin sevmediğiniz reklam onayını kaldırdım. Verdiğim programı çalıştırıp oyuna girip hile direk olarak açılacaktır. İyi Hileler! PROGRAM LİNKİ: EDİTED ! VİDEO:
Arkadaşlar yazdığım bir program ile bu sizin sevmediğiniz reklam onayını kaldırdım. Verdiğim programı çalıştırıp oyuna girip hile direk olarak açılacaktır. İyi Hileler! PROGRAM LİNKİ: EDİTED ! VİDEO:
19 Kas 2016 #2 ImDarkness No Body Doesn't Better Seçkin Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 500 Tepki puanı 43 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Gereksiz konu rapor edilmiştir. ..
19 Kas 2016 #3 TevfikBeyWT T Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 20 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI ImDarkness' Alıntı: Gereksiz konu rapor edilmiştir. .. Genişletmek için tıklayın ... Neden Gereksiz Olsun ki Elalemin Akıllısı Sen Misin ?
ImDarkness' Alıntı: Gereksiz konu rapor edilmiştir. .. Genişletmek için tıklayın ... Neden Gereksiz Olsun ki Elalemin Akıllısı Sen Misin ?
19 Kas 2016 #4 patron45 P Üye Katılım 2 Haz 2016 Mesajlar 9 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI reklam onayını yapamıyorum ya
19 Kas 2016 Yasaklandı #5 VariouS V Banlı Üye Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 1,053 Tepki puanı 7 Yaş 31 9 HİZMET YILI Merhaba, Konunuzda virüs taraması eksik olduğu anlaşılmıştır. Konunuz bu sebepli kapatılmıştır. Virüstotalsiz paylaşımlar kesinlikle yasaktır. Konunuzu tekrar açmayınız virüs taramanızı bana alttaki şablona uyarak gönderiniz. Kod: Konu Linki : Konu virüs taraması : Virüs Tarama Sitesi(Sadece virüstotal geçerlidir): Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhaba, Konunuzda virüs taraması eksik olduğu anlaşılmıştır. Konunuz bu sebepli kapatılmıştır. Virüstotalsiz paylaşımlar kesinlikle yasaktır. Konunuzu tekrar açmayınız virüs taramanızı bana alttaki şablona uyarak gönderiniz. Kod: Konu Linki : Konu virüs taraması : Virüs Tarama Sitesi(Sadece virüstotal geçerlidir): Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap