- Konuyu başlatan
-
evet ban yiyenler de var. hile devreye girmeden önce başladığında zaten uyarı çıkıyor. kesin olarak aim açanlar ban yiyor şuan da.ban durumu nedir ban yiyen varmı antıban yazıyorda
Hilede var bu sorun. Hile açılınca çıkıyor diyorum her seferinde yazıyorum ama okuyan yok sanırım.Peki bunu oyun güncellendikten sonramı yaptı?
önemli değil paşam, düzelir umarız.Emin değilim ama bu sorunu muhtemelen bu gün hallederler. Yardımcı olamadığım için üzgünüm dostum.
şuan için tek zevkimiz bu mobil pubg oda hilesiz oynanmıyor. malesef hilede sorunlu işte.ben dört gözle rust ı bekliyorum valla inşallah kısa sürede çıkarlar
aynen öyleşuan için tek zevkimiz bu mobil pubg oda hilesiz oynanmıyor. malesef hilede sorunlu işte.
az daha idare et yakında gelir güncellemeArkadaşlar bu güncel Dword VIP R3 0.18 ANTI BAN v2.8.1 sürümü son güncellemeden önce kısmen sorun var iken şimdi oyun içinde hile devre dışı kalıyor. Adamları gösteriyor diye oyunda ilerler iken hile devre dışı kalmış haberim yok adam bir anda karşımda beliriyor. Oyun içinde defalarca kez F6 ile hileyi yeniden başlatarak zar zor devreye sokabiliyoruz. Ayrıca hile başlangıcında "use anti ban" yani "anti yasağı kullan" diye soruyor "evet" dediğimiz sürece hile aktif olmuyor, bir kaç deneme sonrası "hayır" dedikten sonra güç bela devreye giriyor. Son güncellemeden sonra ayarlardan kapatılamayan rahatsız edici bir şey ise, Ctrl yada Shift tuşlarına basınca melodi sesi çıkartması. Yani kısacası hile sorunlu, stabil çalışmıyor. Bu hile için herhangi bir çalışma yapılacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?