Dword_v6.9.3 yeşil olmama sorunu çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
     [font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]ANLATMAYA GEREK YOK VİDEODA HERŞEYİ ANLATTIM [font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]S[/FONT][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]A[/FONT][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]DECE VİDEO İZLEYİN                                              ORDA ÇÖZÜMÜ VARDIR.[/FONT][/FONT]
YAPAMAYANLAR TEAMWİWER GELİN İNDİRMEK İÇİN 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Google Chorome Kapanma Yok Yazılar Yeşil Olma İnanmayanlara Kanıt
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Her Şeyi Yaptınız Menü Gelmiyorsa Directx9 Yükleyin, Olmazsa 11 yükleyin 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]MH-Loaderi yönetici olarak çalıştırmadığından böyle uğraşıyorsun. Yönetici olarak çalıştırsan chrome kapatmadan yazılar yeşil olur öyle kapatır.[/FONT][/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]ARKADAŞLAR HİLE WİNDOWS7 SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR[/FONT]​

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]1.çözüm : eğer yeşil yazı konusunda hata alıyorsanız mh loaderi silip setubu tekrar yönetici çalıştırıp doğru sekilde kurun mhloaderi yönetici çalıştırıp çıkan pencereyi alta alın ve iki sayfa açılacaktır biraz bekleyin google otomatik kapanıcaktır hile aktif olucaktır[/FONT]
[/FONT]

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]2. çözüm : mhloaderi yönetici çalıştırın çıkan pencereyi alta alın 2 sayfa açılacak bu sayfalardan 1.cisini KALIN sayfa siteye girdiği gibi google kapanıp hile aktif olucaktır[/FONT]

[/FONT]​

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
RE: Joygame-Aeria Dword New 6.9.3 HİLESİNDE YEŞİL OLMAM SORUNU Çözümü Video Kanıtı

yok arkadaş olmuyo ativirüs filan degil zaten siteye erişim yasaklanmış normal şekilde girilmeye çalışıldıgında siteye hata veriyo chrome proxy eklentisi ile giriyorum muhtemelen site yasaklı oldugu için bu sizin hile programınız siteye baglanamadıgı için cvp alamıyor o yuzdende yazılar yeşil olmuyor

Üye
10 HİZMET YILI
RE: Joygame-Aeria Dword New 6.9.3 HİLESİNDE YEŞİL OLMAM SORUNU Çözümü Video Kanıtı

şifre bu 6433 ........................................................

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI

Beyler bende acıyom hileyi yönetici olarak falan herşey tamam googlede 2 link acılıyor 5 saniye sonra hemen kapanıyor neden yaw yardm edin :///

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI

OLE YAPARSANIZ BİRİNCİSİNDE BASIN ORDA BEKLEYIN YEŞİL OLUR

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI

site yasaklı normal şekilde girilmeye calıstıgında memoryhackers baglanamıyor ben google chrome zenmate yükledim ancak o şekilde giriyor siteye sizin bu hile uygulamanız muhtemelen site erişim engelli oldugu için baglantı kuramıyor siteyle o yuzden calısmıyordur degil bi kere bin kerede tıklasanız reklama nafile çalışmıyor proxy programı kurup denicem hotspot filan o şekildede calısmazsa artık yapcak bişi yok diğer calısan hilelerle devam

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI

Yaw bak 6.9.2 de cok güzel çalışıyordu bu 6.9.3 geldi böyle oldu anlamadım yaw. Tek hata şu yönetici olarak çalışıtıroy mh loaderi checking session id cıkıyor sitede giriş yaptıgım halde bu yazı cıkıyor ve 10 saniye sonra google choorme kapanıyor :/ :/

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI

2 TANE MEMORYHACKERS ÇIKACAK 1 BASIN OLUR

KRAL UĞURBEY' Alıntı:

VER KARDES  YAPALIM

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI

ne denediysem olmadı proxy programıda kurdum sonuc halen daha aynı :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI

TW WER KARDES YPLM

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI

tw warsa yapalım

cabbur' Alıntı:
SİZİN TA ALLAHINIZI SİKİYEM BEN ORUSPU ÇOCUKLARI 2 HAFTADIR HİLE ONAY BUTONUNU KOYUN DİYOTUZ ANANSININ AMMINI SİKTİĞİMİN ÇOCUKLARI RAMAZANIZI ******* ALAHINIZZIDA MUHAMMETİNİZİDE KURANI KERİMİNİZİDE ******* ANASININ AMMINA DİLDO SOKARAK BOŞALDIĞIMIN ÇOCUKLARI ..........

BAN ATIN YA BUNA ARGO KELİM

Üye
10 HİZMET YILI

bilgisayarım windows 10 pro reklamı yaptım oyuna girdim ama görüntü gelmedi sonra oyundan attı . bi yardımcı olurmusunuz

Üye
10 HİZMET YILI

Yeşil olmuyor chorome kapanıyor

Axe

Mustafa Kemal Atatürk
Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI

HackArdaTR' Alıntı:
KARDEŞ BENDE ANTİVÜRÜS PROGRAMI YOK AMA HALA BÖLE
windows defender devre dışı bırakıp deneyebilirsin.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI

KARDES TW GEL YAPALIM

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI

tw var bende yapsana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...