Öğeyi denetle yaparak nasıl banlanıyorsunuz? Bunu açıklamanız gerekmekte, gece yarısına kadar süreniz var. @MrMaysa.
Nasıl yani?
Konunuz hiç inandırıcı gelmedi. Notlarınızı değiştiriyorsunuz ve sadece modem banlanıyor. Ne hikmetse İSS bilgilerinizi bilen MEB sizi dava etmiyor. Bu dediğine kendinizin de inandığını açıkçası düşünmüyorum. Konunun trol olmadığını kanıtlaman gerekiyor.
Anlıyorum yani hocanızın e-Okuluna girerek notları değiştirdiniz. e-Okul'a girmeye çalışırken nasıl bir hata alıyorsunuz, resim atabilir misiniz?
Co-Admin'in dediği hocanın e-Okuluna girerek kendi notunu yükselttiysen ve eğer hocanın başına bir şey gelirse suçlusu sen olacaksın. Biliyorsun, değil mi?
Basit çözüm olacak ama şu iki çözümü dener misiniz?
Mobilden girerken bu hatayı alıyor musunuz?
- İnternetinizin arkasındaki düğmeden internetinizi kapatın ve tekrardan açın.
- Bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
- Tarayıcı değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
Evet, mobilde de aynı hatayı alıyorum. Birinci maddeyi yaptım, şimdi ikinci maddeyi yapacağım.
Tamamdır, konuya geri dönüş yapmayı unutmayın. Geri dönüşünüzü bekliyor olacağım.
Bilmiyordum diyerek kurtulamazsın![]()
İlk iki adımı yaptım, şimdi başka tarayıcıdan mı girmeliyim?
Evet, farklı tarayıcıdan giriş yapmayı deneyin.
Yine aynı hatayı aldım.
öğeyi denetle.com dan modem banlamış olabilir arkadaşÖğeyi denetle yaparak nasıl banlanıyorsunuz? Bunu açıklamanız gerekmekte, gece yarısına kadar süreniz var. @MrMaysa.