Süper Üye
sa beyler ben yeni mod aldım güncelledim modu youtubede geziniyodum adamlar simge koyuyor makineye nasıl yapılıor bilen varmı cihazın ismi : smoke al85
öncellikle milley yalan yanlış haber yapıyor gidip market pilini cihaza takıyor e sigaralara özel piller tanesi 5 tlmi ne 1 yıl falan dayanıor 2. smoktan hiç korkmayacaksın 40 wallta bile oda buhar oluyor smoktan şaşmıyacaksın efsane bi cihaz likitin tadını efsane veriyor güncelleme geldiğinde güncelliyorsun daha çok buhar çıkıyorReis bu konuda yardımcı olamam fakat üründen memnun musun bende almak istiyorum fakat biraz tedirginim hani haberlere çıkıyor patladı şöyle oldu ev yandı falan gibisinden
öncellikle milley yalan yanlış haber yapıyor gidip market pilini cihaza takıyor e sigaralara özel piller tanesi 5 tlmi ne 1 yıl falan dayanıor 2. smoktan hiç korkmayacaksın 40 wallta bile oda buhar oluyor smoktan şaşmıyacaksın efsane bi cihaz likitin tadını efsane veriyor güncelleme geldiğinde güncelliyorsun daha çok buhar çıkıyor
müsaitimÖzelden biraz daha detaylı konuşsak olur mu müsaitseniz ?
alacaksan smok al en sağlamları onlar birde orjinal olduguna dikkat etReis bu konuda yardımcı olamam fakat üründen memnun musun bende almak istiyorum fakat biraz tedirginim hani haberlere çıkıyor patladı şöyle oldu ev yandı falan gibisinden
dediği gibi ben smok stick kullanıcısıyım güzel makineyi seviyorum bazen uzun süre kullanmayınca ısınıyor ama öteye gitmez sonra düzeliyorReis bu konuda yardımcı olamam fakat üründen memnun musun bende almak istiyorum fakat biraz tedirginim hani haberlere çıkıyor patladı şöyle oldu ev yandı falan gibisinden
öncellikle milley yalan yanlış haber yapıyor gidip market pilini cihaza takıyor e sigaralara özel piller tanesi 5 tlmi ne 1 yıl falan dayanıor 2. smoktan hiç korkmayacaksın 40 wallta bile oda buhar oluyor smoktan şaşmıyacaksın efsane bi cihaz likitin tadını efsane veriyor güncelleme geldiğinde güncelliyorsun daha çok buhar çıkıyor