E-sigara içicileri bakarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
sa beyler ben yeni mod aldım güncelledim modu youtubede geziniyodum adamlar simge koyuyor makineye nasıl yapılıor bilen varmı cihazın ismi : smoke al85

Varsa Ötesi Onuda Yaşarız
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Reis bu konuda yardımcı olamam fakat üründen memnun musun bende almak istiyorum fakat biraz tedirginim hani haberlere çıkıyor patladı şöyle oldu ev yandı falan gibisinden

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Reis bu konuda yardımcı olamam fakat üründen memnun musun bende almak istiyorum fakat biraz tedirginim hani haberlere çıkıyor patladı şöyle oldu ev yandı falan gibisinden
öncellikle milley yalan yanlış haber yapıyor gidip market pilini cihaza takıyor e sigaralara özel piller tanesi 5 tlmi ne 1 yıl falan dayanıor 2. smoktan hiç korkmayacaksın 40 wallta bile oda buhar oluyor smoktan şaşmıyacaksın efsane bi cihaz likitin tadını efsane veriyor güncelleme geldiğinde güncelliyorsun daha çok buhar çıkıyor

Varsa Ötesi Onuda Yaşarız
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
öncellikle milley yalan yanlış haber yapıyor gidip market pilini cihaza takıyor e sigaralara özel piller tanesi 5 tlmi ne 1 yıl falan dayanıor 2. smoktan hiç korkmayacaksın 40 wallta bile oda buhar oluyor smoktan şaşmıyacaksın efsane bi cihaz likitin tadını efsane veriyor güncelleme geldiğinde güncelliyorsun daha çok buhar çıkıyor

Özelden biraz daha detaylı konuşsak olur mu müsaitseniz ?

eskiden Maze in QeYFi idi
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
dediği gibi ben smok stick kullanıcısıyım güzel makineyi seviyorum bazen uzun süre kullanmayınca ısınıyor ama öteye gitmez sonra düzeliyor

Üye
7 HİZMET YILI

o nasıl bir pilmiş 5 tl ye :))) kardeşim 10tl -20tl ye pil alırsan patlatırsın. kullanacağın pil sony VTC5 pil olması lazım. 35-50tl arasında internette ama ne kadar orjinal bilemezsin. ben 2 yıl önce 50tl ye aldım ve kullanıyorum sorunsuz.

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
valla kardeşim en temizi evimde 3 köz atıyorum lüle tütünü dolduruyorum mis gibi nargilemi yapıyorum suratıma patlarmı riski olmadan zehirliyorum kendimi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...