E sporcu hayalin varsa şu an da en güçlü alternatifin Valorant olur hocam.arkadaşlar merhaba bir e spor hayalim var ve bunun üzerine çalışıyorum fakat hangi oyuna odaklanmam gerekli bilmiyorum. gelecekte hangi oyun daha başarılı olur? csgonun geleceği bitti diyorlar valorantın önü açık falan yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar merhaba bir e spor hayalim var ve bunun üzerine çalışıyorum fakat hangi oyuna odaklanmam gerekli bilmiyorum. gelecekte hangi oyun daha başarılı olur? csgonun geleceği bitti diyorlar valorantın önü açık falan yardımcı olursanız sevinirimvalorant
Hocam valorant önü açık bir oyun ve iyi de bir sistemi var bence valorant iyi bir gelecek gibi gözüküyor şuanarkadaşlar merhaba bir e spor hayalim var ve bunun üzerine çalışıyorum fakat hangi oyuna odaklanmam gerekli bilmiyorum. gelecekte hangi oyun daha başarılı olur? csgonun geleceği bitti diyorlar valorantın önü açık falan yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar merhaba bir e spor hayalim var ve bunun üzerine çalışıyorum fakat hangi oyuna odaklanmam gerekli bilmiyorum. gelecekte hangi oyun daha başarılı olur? csgonun geleceği bitti diyorlar valorantın önü açık falan yardımcı olursanız