e-Spor için hangi oyun tercih edilmeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Valorantın yeni gelicek güncellemesi ile kendini gösterebilmen için e spor hayalleri olan diğer arkadaşlar için bir turnuva sistemi geliyor. Valoranta yüklenip kendini kanıtlayıp atılabilirsin.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba bir e spor hayalim var ve bunun üzerine çalışıyorum fakat hangi oyuna odaklanmam gerekli bilmiyorum. gelecekte hangi oyun daha başarılı olur? csgonun geleceği bitti diyorlar valorantın önü açık falan yardımcı olursanız sevinirim.
E sporcu hayalin varsa şu an da en güçlü alternatifin Valorant olur hocam.

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
valorant herkesin dediği gibi daha fazla e sporu gelişmiş oyun

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba bir e spor hayalim var ve bunun üzerine çalışıyorum fakat hangi oyuna odaklanmam gerekli bilmiyorum. gelecekte hangi oyun daha başarılı olur? csgonun geleceği bitti diyorlar valorantın önü açık falan yardımcı olursanız sevinirimvalorant

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba bir e spor hayalim var ve bunun üzerine çalışıyorum fakat hangi oyuna odaklanmam gerekli bilmiyorum. gelecekte hangi oyun daha başarılı olur? csgonun geleceği bitti diyorlar valorantın önü açık falan yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam valorant önü açık bir oyun ve iyi de bir sistemi var bence valorant iyi bir gelecek gibi gözüküyor şuan

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
şuan için ne valorant ne pubg yemez yeni bir oyun gelmeli ve hilesi cıkana kadar onun ekmegini yemelisin guncel oyunların hılesı ne yazıkkı yaygın yanı uzgunum valorant evet ama valoda hılelerden gecılmıyor artık yayında cok basarılı bır oyun sergılemelısın yada dıyolog yetenegın olmalı onun ıcınde ne oynarsan oyna sohbet e oyna oyunda onemını yıtırsın :)

BU HAYATTA KOKLAYAN DEĞİL OSURAN OL
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
metin2 her zaman candır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...