Valorantın yeni gelicek güncellemesi ile kendini gösterebilmen için e spor hayalleri olan diğer arkadaşlar için bir turnuva sistemi geliyor. Valoranta yüklenip kendini kanıtlayıp atılabilirsin.
arkadaşlar merhaba bir e spor hayalim var ve bunun üzerine çalışıyorum fakat hangi oyuna odaklanmam gerekli bilmiyorum. gelecekte hangi oyun daha başarılı olur? csgonun geleceği bitti diyorlar valorantın önü açık falan yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar merhaba bir e spor hayalim var ve bunun üzerine çalışıyorum fakat hangi oyuna odaklanmam gerekli bilmiyorum. gelecekte hangi oyun daha başarılı olur? csgonun geleceği bitti diyorlar valorantın önü açık falan yardımcı olursanız sevinirimvalorant
arkadaşlar merhaba bir e spor hayalim var ve bunun üzerine çalışıyorum fakat hangi oyuna odaklanmam gerekli bilmiyorum. gelecekte hangi oyun daha başarılı olur? csgonun geleceği bitti diyorlar valorantın önü açık falan yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar merhaba bir e spor hayalim var ve bunun üzerine çalışıyorum fakat hangi oyuna odaklanmam gerekli bilmiyorum. gelecekte hangi oyun daha başarılı olur? csgonun geleceği bitti diyorlar valorantın önü açık falan yardımcı olursanız
şuan için ne valorant ne pubg yemez yeni bir oyun gelmeli ve hilesi cıkana kadar onun ekmegini yemelisin guncel oyunların hılesı ne yazıkkı yaygın yanı uzgunum valorant evet ama valoda hılelerden gecılmıyor artık yayında cok basarılı bır oyun sergılemelısın yada dıyolog yetenegın olmalı onun ıcınde ne oynarsan oyna sohbet e oyna oyunda onemını yıtırsın