Onaylı Üye
hilesi olan çoğu oyunu oynayan yayıncılar kullanıyor hatta bizim malkoçun takım arkadaşı bile kullanmıştı
Daha önce bir yayıncının videosunda görmüştüm maçına hile geliyordu ve hileci ona aktif olarak kullanan oyuncular var dedi valoranttaydıLoL veya CS:GO gibi birçok oyunda hile kullanırken yakalanan e-Sporcu ve yayıncılar oldu. Sizce de şu anda yaygın olarak e-Spor ve Twitch ortamında hile kullanılıyor mu?
Daha geçen biri turnuvadan atıldıbence illa ki vardır geçenlerde biri bizim camiada kullananlar var diye bir şeyler söylüyordu
şöyle söyliyim bilemeyiz tabikide net bi şekilde ama yapanların olduğunu düşünüyorum adam wallhack açıyo ama yayında düzgün bi şekilde gözüküyo böyle şeyler yapılabiliyor ve rastlamıştım yapana cs go da ama şu an yapan varmıdır bilmiyom ama %90 vardır kullananLoL veya CS:GO gibi birçok oyunda hile kullanırken yakalanan e-Sporcu ve yayıncılar oldu. Sizce de şu anda yaygın olarak e-Spor ve Twitch ortamında hile kullanılıyor mu?
Cok ünlü oyuncuların kullandıklarını sanmıyorum açıkçası ve kimsede net bir isim veremez bu konudaLoL veya CS:GO gibi birçok oyunda hile kullanırken yakalanan e-Sporcu ve yayıncılar oldu. Sizce de şu anda yaygın olarak e-Spor ve Twitch ortamında hile kullanılıyor mu?
evet hocam 2 tabıkı kulanıyorlar hıle kullan bıtmezLoL veya CS:GO gibi birçok oyunda hile kullanırken yakalanan e-Sporcu ve yayıncılar oldu. Sizce de şu anda yaygın olarak e-Spor ve Twitch ortamında hile kullanılıyor