e-Spor ve Twitch ortamında hile kullanılıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hilesi olan çoğu oyunu oynayan yayıncılar kullanıyor hatta bizim malkoçun takım arkadaşı bile kullanmıştı

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Birçok örneği olduğu gibi fark ettirmeden kullanan kişi sayısı yine fazladır.

Üye
3 HİZMET YILI
LoL veya CS:GO gibi birçok oyunda hile kullanırken yakalanan e-Sporcu ve yayıncılar oldu. Sizce de şu anda yaygın olarak e-Spor ve Twitch ortamında hile kullanılıyor mu?
Daha önce bir yayıncının videosunda görmüştüm maçına hile geliyordu ve hileci ona aktif olarak kullanan oyuncular var dedi valoranttaydı

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Adam pubg mobile de m4 6x ile kaç metreden sekmeden adam vuruyordu.Tanındık youtuber ve yayıncı bu kişi.Sonra hile piyasaya yayılınca anlayan anladı.Config te bir dosya değiştiriyorsun ne ekrana hile belirtileri ne program update var sekmeden ok gibi tarıyor:)

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Çok fazla olduğunu düşünmüyorum fps oyunlarında kullanımlar olabilir

arw3n
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bakkal amca vardı bi aralar daha da patlayan olmadı diye biliyorum ama yayında kullanan vardır ya

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
tanıdığım bazı aktif esporcular var pubg mobile de ve kullanıyorlar. Hele yayıncılarda kullanmayan yok.

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
LoL veya CS:GO gibi birçok oyunda hile kullanırken yakalanan e-Sporcu ve yayıncılar oldu. Sizce de şu anda yaygın olarak e-Spor ve Twitch ortamında hile kullanılıyor mu?
şöyle söyliyim bilemeyiz tabikide net bi şekilde ama yapanların olduğunu düşünüyorum adam wallhack açıyo ama yayında düzgün bi şekilde gözüküyo böyle şeyler yapılabiliyor ve rastlamıştım yapana cs go da ama şu an yapan varmıdır bilmiyom ama %90 vardır kullanan

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Birkaç profesyonel yayıncının hileleri bozulup yayında çıkmışlığı olmuştu galiba.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Cok ünlü oyuncuların kullandıklarını sanmıyorum açıkçası ve kimsede net bir isim veremez bu konuda

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
lolde sc açıp yayın yapan birini gormustum yarım saat içinde ban yedi.

Üye
3 HİZMET YILI
hepsi diyemem ama bazıları legit bir şekilde kullanıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...