E-Ticaret nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, sürekli karşıma çıkan ve artık bir sosyal medya akımı olmuş olan E-Ticaret olayını çok merak ediyorum ve bu konuda fikirlerinizi, nasıl yapılacağını, ne yapılması gerektiği gibi yorumlarınızı bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Önce neyin satılacağını öngörmek sonrasında da ona ulaşmak için çok doğru bi insan -kanal- bulmak lazım. Geri kalan influence edişinle alakalı. Ve o tarafı daha da zor bence.

🅵🅴🅻🅰🅺🅴🆃
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
en önemlisi Satacagın site çok önemli birde ne satacagınqa baglı bunun için bir çok siteler ve videolar var:catlick:

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ilk önce güzel bir eğitim almanı tercih ederim ondan sonra iste kendine satabileceğin güzel bir platform sonrasında müşteri :D

WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
ücretli dersleri var yazılımla ilgili bir nevi

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum ben zamanında yaptığım için biliyorum fakat
1.ürün olarak ne satacaksın
2.hangi sitede satacaksın
3.vergi levhan olmadan olmaz
4.şahıs şirketin olmalı
5.muhasebeci tutmalısın
6.gelir vergisi beyannamen olmalı e-ticaret siteleri için
7.stok malzemen olmalı
8.fatura kesebileceğin yazıcı sistemin olmalı

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Videolarla ve ücretli kurslarda daha iyi öğrenirsin ama en önemlisi ne satacağın onu bulduktan sonrası kolay.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hocam kendim eticaret yapıyorum. Eğer maddi olarak çok güçlü değilsen herkesin sattığı veya rekabeti yüksek olan ürünlere yönelmemelisin. Kar marjı yüksek alışveriş hacmi büyük ürün bulmalısın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kardeşim esafsan daha kolay ama eğitim eğitim eğitim rastgele kafana girme derim önce kolay satılabilir ürün yelpazesini oluştur ha bu arada tek ürünle işe başla hemen ardından ürün yelpazeni oluşturup çeşitlendir o şekilde satış yapabilirsin 1 i satılmaz diğeri satılır hesabı arka arkaya peş peşe satışlar birikir öyle öyle satarsın yavaştan

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
shpy de güzelr bni ürün kar getirekcek ürünlerin satışını yaparsanız kolayca büüyübilrisniz

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Cevaplar için sağ olun, daha çok deneyimsiz olduğumu fark ettim ve daha çok araştıracağım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kanka şahsen bu işlerle uğraştım bir yıla yakın şunu söylemek istiyorum eğer ki sağlam bir paran yok sermayen bu işler kesinlik ile yapılmaz ve ayrıca bu yeni yeni sosyal medyada çıkan isim vermiyorum değişik kendini zengin gösteren insanlardan eğitim alma çünkü hepsi senin sayende para kazanıyor alacaksan eğitim bu iş sektöründe başarlı olmuş insanları tercih etmeni öneriyorum ve bu işin kesin kazanç sağlayacağı konusu tamamen yalan.

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Çok basit bir ama aynı zamanda sabırlı olmalısın
1 Önce ne satacaksın ? Mesela çocukların ilgisini çekecek bir şey satacaksan aileleri izin vermez o yüzden cidden satılacak bir şey satman lazım yani ürünün bir işlevli olmalı
2.Reklam yapmalısın hekesin söylediği gibi git youtune instagram tiktok gibi bu cringe platformlarda reklam yap
3.Site aç Shopfiy veya benzeri sitelerden ürünün fotoğrafını koy ve sipariş aldığında sana bildirim düşecek
4.Sipariş Aldığında o sattığın eşyayı başka bir siteden ucuz fiyata sana yazılan sipariş aldığın adrese yollayacaksın

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
trendyoldan falan yapılabilir tanınmış bir site güzel olur.

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Kanka Oncelikle 0 sermaye ile e tıcaret diyenlere kanma kenarda butccen olsun sonra satacagı urunu sec ve karını koyarak urunu sıtene yukle eger urunun tutarsa ve kar edeceksen o urnu once asıl satıcıdan alman gerekicek ama kendi magzan adına senden sparıs edenlere kargolayacaksın lojistik işlemini trendyol tamamen ustleniyor ama bu assamadakı en onemlı faktor urununu duzgun secmektır unutma sacma sapar urunler yukleyıp magzanı coopluk yapma

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Laleli merter istoç taraflarını gez 1 hafta boyunca fikir edin hangi ürün hızlı gidecekse o ürünlerden al az az elinde patlamayacak şekilde prof foto çekimleri yap instagram sat instagram profilin gelişmiş olmalı instagramdan 80-100 bin tl kazanan insanlar var böyle vergi bile vermiyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
belirli bir strateji belirleyerek yapabilrisin hocam yapabileceğin çok fazla site var

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çok geniş kapsamlı araştırma yapmak gerekli satılacak ürünü iyi analiz etmek lazım bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
herkes başladı pek önermiyorum dostum iş işten geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...