- Konuyu başlatan
Devamı GelecekHadi Bakim Wp Yaptım Daha Devamını Bekliyorum.
Devamı GelecekHadi Bakim Wp Yaptım Daha Devamını Bekliyorum.
Bunu onun için yaptım zaten Reis istedigin gibi kullanÇok güzel olmuş Pc'nin arka planına yapmama izin varmı reis![]()
saolasın kardeşimTasarımı geçtim Söz baya etkiledi emeğine sağlık kardeşim![]()
knk az sonra insandan carttona gecıs bı edıt yapıcam degısık ama güzel olucaksaolasın kardeşim![]()
Tamamdır bekliyorum.Skype Varsa ver istersen ordan yazısalım.Özelden yaz skypeni varsa olmadı discordu at özeldenknk az sonra insandan carttona gecıs bı edıt yapıcam degısık ama güzel olucak
edıt bıtırem Skype hem cok ram yer hemde zor dıscord yukleyım yarım saate dedıkodu yaparızTamamdır bekliyorum.Skype Varsa ver istersen ordan yazısalım.Özelden yaz skypeni varsa olmadı discordu at özelden
Tamam skype daha iyi olur bana göre.Discord ne bilim ilgimi fazla çekmiyor uzun zamandır skype kullandıgım için alıstım sanırım özelden yazarsın sonraedıt bıtırem Skype hem cok ram yer hemde zor dıscord yukleyım yarım saate dedıkodu yaparız![]()
bende 2 sıde ılgımı cekmıyor ts3 cocugum ben ama dıscord daha rahat daha kolayTamam skype daha iyi olur bana göre.Discord ne bilim ilgimi fazla çekmiyor uzun zamandır skype kullandıgım için alıstım sanırım özelden yazarsın sonra
Saolasın ABi önerin varmıdır ? Üst safhalardagüzel yavaş yavaş kendini geliştiriyorsun artık üst safhalara çıkarman lazım kendini
Önerebileceğim yani şu şekilde kendini daha üst düzeylere çıkarmaya çalış Profesyonel bir tasarımcı gibiSaolasın ABi önerin varmıdır ? Üst safhalarda
Saolasın Amacım o zatenÖnerebileceğim yani şu şekilde kendini daha üst düzeylere çıkarmaya çalış Profesyonel bir tasarımcı gibi