tam ismine ne deniyor bilmiyorum kablonun girişi ekran kartına uymuyor bir aparat ile taktım ek derken onu kastediyorumEk ile taktım derken?
Kullandığın kabloda sorun olabilir yüksek ihtimalle. Elinde başka kablo varsa onunla dene bi.
Çevirici işte vga to hdmi tarzı bir şey gibi anladım bentam ismine ne deniyor bilmiyorum kablonun girişi ekran kartına uymuyor bir aparat ile taktım ek derken onu kastediyorum
tam ismine ne deniyor bilmiyorum kablonun girişi ekran kartına uymuyor bir aparat ile taktım ek derken onu kastediyorum
Ek ile taktım derken?
Kullandığın kabloda sorun olabilir yüksek ihtimalle. Elinde başka kablo varsa onunla dene bi.
kanka aparat kullanmanı önermiyorum konudan bağımsız olarak , performans kaybın çok oluyor , Eğer monitörün yeterli ve destekliyorsa özel çözünürlük yapabilirsin desteklemiyorsa yapıcak birşey yok,tam ismine ne deniyor bilmiyorum kablonun girişi ekran kartına uymuyor bir aparat ile taktım ek derken onu kastediyorum
ekran kartı sürücüsünü güncellemerhaba arkadaşlar ekranımın normal çözünürlüğü 1440x900 yeni ekran kartı taktım ek ile taktım 1440 900 dışı tüm çözünürlükler var diğer çözünürlüklerde ekran cok kalitesiz soluk duruyor düzeltmenin bir yolu varmı teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?