160 Dereceleri geldiğinde çoktan yanması gerekmiyormu kartınBaşlıktada belirttiğim gibi yük altında olmadan 70-80 derecelere çıkıyor oyun açtığımda 160 dereceleri görüyorum bunu düşürmenin bir yolu var mıdır veya bu değerler normalmidir kaç derecede olmalı (Ekran kartım yeni alında)
evet fazlasıyla abartı olmuş sanki160 Dereceleri geldiğinde çoktan yanması gerekmiyormu kartın
soğutucular var bi pcyi aç temizle ekran akrmacun sür ama dikkat et çıkarıp takarken bi tozunu alBaşlıktada belirttiğim gibi yük altında olmadan 70-80 derecelere çıkıyor oyun açtığımda 160 dereceleri görüyorum bunu düşürmenin bir yolu var mıdır veya bu değerler normalmidir kaç derecede olmalı (Ekran kartım yeni alında)
kanka kasanı felan temizliyor musun fanları vsBaşlıktada belirttiğim gibi yük altında olmadan 70-80 derecelere çıkıyor oyun açtığımda 160 dereceleri görüyorum bunu düşürmenin bir yolu var mıdır veya bu değerler normalmidir kaç derecede olmalı (Ekran kartım yeni alında)
katılıyorum ya da bağlantılarda sorun olabilir ama yine de aldığın yere bir danış söyleEkli dosyayı görüntüle 43105
Kardeşim yeni almışsın sanırım öyle anladım, fanlarda sorun olabilir. Garantiye ver
Başlıktada belirttiğim gibi yük altında olmadan 70-80 derecelere çıkıyor oyun açtığımda 160 dereceleri görüyorum bunu düşürmenin bir yolu var mıdır veya bu değerler normalmidir kaç derecede olmalı (Ekran kartım yeni alında)
yeni aldım demiş belki uyumsuzluk da olabilirBilgisayarının ekran kartı ve diğer güncellemelerini kontrol et. Bilgisayarı açtığın zaman arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapat ve iyi bir kasa temizliği yap.
reis bendede aynı problem vardı bi fana bakıyo harici bi fan tak tamam işin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?