Onaylı Üye
mining e youtube daki gibi sağlam bir vergilendirme koyup insanlara full ceza kesse devlet bunun önü açılır biraz rahatlar ama ülke ekonomisi iyi olmadığı için büyük farklar olmaz yine de vergi cezası gelmeli minnig olayınaHocam bu durumun sebebi tüm Bilgisayar parçalarının dışarıdan gelmesi ve dövize bağlı olması. Döviz arttıkça ve düştükçe oda ona göre hareketleniyor. Bu aralar bu yatırım işlerine aşırı pumplama yaptıkları için insanlar "Ben neden mining yapmıyorum ki hayvan gibi para?" diyor ve bir sürü ekran kartı alıyor. Türkiye'de ki stoklar zaten aşırı uçuk değil, 6k'nın üstündeki tüm ekran kartları hatta daha düşükleri sınırlı sayıda getiriliyor satmaz diye. Bu durumun düzelmesi için mining'in bu rehabetten düşmesi ve döviz kurlarının düşmesi lazım.
Şimdi Iraktan alsam garanti sorunu falan olur mu?Yan komşumuz Iraq vs TR
AMD RX580 8GB
Iraq :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap| 180 Dolar : 1264,63 TL
Tr :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap| Tr 5329 TL ?
Asus Rog RX5700XT
Iraq :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap| 400 Dolar : 2810 TL
Tr :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap| 11900 Tl
Hiç bir elektronik ihtiyacımı tr den karşılamıyorum telefon,bilgisayar,elektronik parça v.s
Merak ettiginiz sorular varsa sorabilirsiniz ırakta 8 sene kalmışlıgım var devamlı olarak gitmekteyim.
İphone cihazlarda uluslararası garanti durumu var ekran kartlarında aynı durum mevcutmu bilemiyorum.Şimdi Iraktan alsam garanti sorunu falan olur mu?
Tamam da aynı kart yurt dışında 180 dolar türkiyede 5 bin tl yani 700 dolar bu işin altında dolar euro yok bence satıcılar da sorun var.Bunun nedeni dışarıya bağlı olmamiz dolar euro ne kadar yukselirse yada alcalirsa fiyatla ona göre oranlı artıp azalıyor
Sorunun ben de satıcılar da olduğunu düşünüyorum.İphone cihazlarda uluslararası garanti durumu var ekran kartlarında aynı durum mevcutmu bilemiyorum.
Tamam da aynı kart yurt dışında 180 dolar türkiyede 5 bin tl yani 700 dolar bu işin altında dolar euro yok bence satıcılar da sorun var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?