21 Ağu 2022 #1 NeoLabeL N Üye Katılım 9 May 2016 Mesajlar 20 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Ödüller 8 10 HİZMET YILI Arkadaşlar Nvidia geforce 1080 ekran kartım var. Sürüm güncellemesi yaptıktan sonra yeniden başlat seçeneği çıktı bende tıkladım yeniden başlatırken siyah ekranda kalıyor. Windowsun işareti geliyor sonra siyah ekranda kalıyor yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar Nvidia geforce 1080 ekran kartım var. Sürüm güncellemesi yaptıktan sonra yeniden başlat seçeneği çıktı bende tıkladım yeniden başlatırken siyah ekranda kalıyor. Windowsun işareti geliyor sonra siyah ekranda kalıyor yardımcı olur musunuz?
21 Ağu 2022 #2 ugurrelmas Pilaxinaris Seçkin Üye Katılım 16 Şub 2019 Mesajlar 506 Tepki puanı 89 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Sistem güvenli moddan açıp ekran kartı sürücüsünü komple kaldırıp tekrar başlat ve sitesinden indir büyük ihtimal ters bişeyler gitti Oyla 0 Olumsuz oyla
Sistem güvenli moddan açıp ekran kartı sürücüsünü komple kaldırıp tekrar başlat ve sitesinden indir büyük ihtimal ters bişeyler gitti
21 Ağu 2022 Konuyu başlatan #3 NeoLabeL N Üye Katılım 9 May 2016 Mesajlar 20 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Ödüller 8 10 HİZMET YILI ugurrelmas' Alıntı: Sistem güvenli moddan açıp ekran kartı sürücüsünü komple kaldırıp tekrar başlat ve sitesinden indir büyük ihtimal ters bişeyler gitti Genişletmek için tıklayın ... Knk yaptım yine aynı sorun. Ayrıca sitesinden indirmiştim. Format atayım dedim dvdyle ondada Windows işareti geliyor sonra kakarıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
ugurrelmas' Alıntı: Sistem güvenli moddan açıp ekran kartı sürücüsünü komple kaldırıp tekrar başlat ve sitesinden indir büyük ihtimal ters bişeyler gitti Genişletmek için tıklayın ... Knk yaptım yine aynı sorun. Ayrıca sitesinden indirmiştim. Format atayım dedim dvdyle ondada Windows işareti geliyor sonra kakarıyor
21 Ağu 2022 #4 ugurrelmas Pilaxinaris Seçkin Üye Katılım 16 Şub 2019 Mesajlar 506 Tepki puanı 89 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Usb varsa USB ile at daha kolay ve hızlı olur artık CD format atan pek yok rufush ile yazdırıp USB atabilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla
Usb varsa USB ile at daha kolay ve hızlı olur artık CD format atan pek yok rufush ile yazdırıp USB atabilirsin
21 Ağu 2022 #5 GOOD58E1 G Onaylı Üye Katılım 12 Ağu 2020 Mesajlar 50 Tepki puanı 1 Ödüller 4 Yaş 30 5 HİZMET YILI PC yi sıfırla bence Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Ağu 2022 #6 shinexy31 S Onaylı Üye Katılım 15 Kas 2021 Mesajlar 62 Tepki puanı 1 Ödüller 2 4 HİZMET YILI güvenli moda girip ctrl alt delete yapıp sağ alttaki yere basıp shifte basılı tutup yeniden başlat diyip sıfırlayabilirsin tek çözüm bu gibi Oyla 0 Olumsuz oyla
güvenli moda girip ctrl alt delete yapıp sağ alttaki yere basıp shifte basılı tutup yeniden başlat diyip sıfırlayabilirsin tek çözüm bu gibi