Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rica et kanka durumu izah et ettiğinde gereksiz görüyorsa kendince bunun gerekli olduğunu söyle ve şuan teknoloji çağında olduğunu belirt, ben böyle aldırtmıştım.
Rica et kanka durumu izah et ettiğinde gereksiz görüyorsa kendince bunun gerekli olduğunu söyle ve şuan teknoloji çağında olduğunu belirt, ben böyle aldırtmıştım.
yanlış anlama ama çok güzel bir atasözümüz var zorla güzellik olmaz diye fazla zorlarsan ihtimalle kestirip atar ama bir kere deyip alınca olacak yarar ile zarar hakkında bide şuanda herşey çok pahalı teknoloji olarak tabii sadecec teknoloji değil ama bütcenize uygun birşeyler bakıp sonrasında konuşup ikna etmen daha olası bir durum
gözlerini doldur internetten de 300 fps alan bi adamın videosunu aç babana göster baba baksana şuna adamlar allah katında oyun oynuyor ben 50 yi zor görüyorum diye detaylı açıklamasını yap ama önemli nokta burda gözlerin yaşlı olacak hüzünlü bir ses tonuyla konuşacaksın kasa elimde kalıyodu camdan atıyodum az kalsın sinirden falan diyebilirsin ben böyle yapmıştım ama baban eğer agrasif bir kişilikse kasayı atma olayını anlatma ters tepebilir sjkdjs