Ekran kartı ölüyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bi kaç arkadaşım bu konudan bahsetti banada indirdiğimiz hileler ekran kartını öldürüyormuş bozuyormuş yani öyle bişi varmı sizce

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ekran kartını yakmadığin sürece ekran kartı ölmez dostum :D
Ama başka yerlerden indirilen hilelerde mining programları oluyor ve sen bu hileleri indirdiğinde arka planda ekran kartının ömrünü yiyip bitiyor cpu yu da yüksek kullanıyor

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ama başka yerlerden indirilen hilelerde mining programları oluyor ve sen bu hileleri indirdiğinde arka planda ekran kartının ömrünü yiyip bitiyor cpu yu da yüksek kullanıyor
Reis bende sorun yaşamaya başladım ekran kartın da kasa açılıyor ekran da geliyor ama tam gelmiyor 3 4 dk sonra geliyor

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka antivirüs programıyla bilgisayarı tara bt mining programı varsa çıkar baktın devam ediyor format atarsın olur biter

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Reis virüs programı indir tam tarama yap her şeyi kaldırır virüs olarak

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlarına çok çok selamlarımı söyle yıllardır donanımla ilgilenirim böyle bir şeyi ilk defa duydum :mum:

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Yabancı sitelerden veya güvenilmez sitelerden hile vs. indirirsen mining yapabilirler bu mining ise ekran kartını eskitir ve öldürür bunları yapmadığın sürece ekran kartın ölmez

Üye
5 HİZMET YILI
ekran kartının ölme sebeplerinden birisi virüstür veya explorer exe nin çökmesi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hilleden dolayı ekran kartının öleceğini sanmam dostum ya

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Reis bende sorun yaşamaya başladım ekran kartın da kasa açılıyor ekran da geliyor ama tam gelmiyor 3 4 dk sonra geliyor
Dostum hdd kullanıyorsun sanırsam hdd kullandığın için pc yavaş acıkıyordur
Pc de ssd var mı peki ?
Pc ilk açılırken siyah ekran şeklinde açılıp daha sonra mı kendine geliyor dostum ?
Post automatically merged:

ekran kartının ölme sebeplerinden birisi virüstür veya explorer exe nin çökmesi
Ekran kartını mining virüsleri bitirir farklı virüsler ise ekran kartı programlarını ve sürümlerini bozarak pc ye mavi ekran verdirir
explorer exe de gelecek olursakta
explorer exe masaüstü ile ilgili arka plan da çalışan bir sistem uygulamasıdır
Görev yöneticisinden explorer exe programına görevi sonlandır dedigin de masaüstü kaybolur
Açmak içinde tekrardan explorer exe yazıp çalıştırman gerekli uzun lafın kısası explorer exe durumu ekran kartı ile ilgili değil sistemle ilgilidir.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum hdd kullanıyorsun sanırsam hdd kullandığın için pc yavaş acıkıyordur
Pc de ssd var mı peki ?
Pc ilk açılırken siyah ekran şeklinde açılıp daha sonra mı kendine geliyor dostum ?

Ekran kartını mining virüsleri bitirir farklı virüsler ise ekran kartı programlarını ve sürümlerini bozarak pc ye mavi ekran verdirir
explorer exe de gelecek olursakta
explorer exe masaüstü ile ilgili arka plan da çalışan bir sistem uygulamasıdır
Görev yöneticisinden explorer exe programına görevi sonlandır dedigin de masaüstü kaybolur
Açmak içinde tekrardan explorer exe yazıp çalıştırman gerekli uzun lafın kısası explorer exe durumu ekran kartı ile ilgili değil sistemle ilgilidir.

Reis kasayı açıyorum ekran geliyor ama oturum açma kısmına geldinde orası siyah ekran olarak geliyor monitörün açma kapama tuşuna bastım zaman geliyor sonra tekrar gidiyor bunu 6 7 kere tekrarladığım zaman ekran kendine geliyor

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
tam tarama yap garibime gitti

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hiç sanmıyorumki mining virüsü en azından Türkiye'de GPU'da yapılsın. Olsa olsa virüsten CPU'nuz eskimiştir, ancak MH'de virüs olduğunu zaten hiç sanmıyorum. Bence mümkünse siz dosyalarınızı güzel bir yedekleyip format atın, driver'ları yenileyin öyle devam edin. Bilgisayarın yavaş açılması Hard disk ve başlatma programları ile ilgilidir.

Eğer bilgisayarı tuşundan kapatırsanız bilgisayar yavaş açılır, yazılımsal olarak kapatırsanız hızlı açılır.

Ayrıca HDD'nizin Smart durumunu kontrol edin eğer o bozulmuşsa hem çok aşırı yavaş açılır (saatler, HDD'nin durumuna göre) hemde dosyalar kayıp olacağından anlamsız bozukluklar meydana gelebilir.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
zanetmiyorum manning kartları bile çok iyi çalışıyor

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bilgiseyarın şuanda mining yaptığını nasıl anlayabiliriz

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
işlemci olsa zarar verebilir ama ekran kartı olmaz bence

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
zırvalık. eger ki senın pc de bir mınıng programı yuklenmişse zaten sen onu ekran kart sı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...