Ekran kartı piyasası ne zaman düşer?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
evet arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorum fakat piyasa aşırı pahalı 2. elde ise millet kartın ederinin neredeyse 1 lira üstüne koyuyor ve garantisi bitmiş kartlar piyasa ne zaman düzelir?

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Fiyatların düşeceğini düşünmüyorum hatta şimdi alabilirsin daha artar çünkü ve forumda alım satim / takas yapmak yasak.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Fiyatlar tam tersine yükselecek hatta 3 yıl içinde ekran kartı ana kartsız da kullanılabilir olabilir. Yani anlayacağın şudur ki tam zamanı ekran kartı almanın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Türkiye denilen illeti bıraktıktan sonra düşücek kanka ben bıraktım düştü sen de bırak

Banlı Üye
Sosyal
5 HİZMET YILI
Herkesin aksine biraz beklemeni tavsiye ederim Dolar [$] bu aralar baya düşüş de yani biraz beklersen
MediaMark ,Vatan gibi mağazalarda fiyat düşebilir . Ama Letgo gibi platformlarda zor düşebilir .

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
2. el alımı çok riskli olacaktır mining muhabbetleri nedeni ile 0 fiyatları ise dolar kuruna endeksli denilebilir.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
ethereum(etheryum) düşmediği sürece fiyatlar düşmez.

3 yıllık bey
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Dolar daha düşer diyen arkadaşlar olmuş onlara aldanma burası Türkiye malum ne kadar erken alırsan o kadar iyi olur

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Hocam fiyatlar maalesef ki düşmeyecek kaldı ki yükselebilir bile. Durumlar malum.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dolar yüzünden şu an için maalesef, onu geçtim dolar düştü diyelim bu sefer miningcileri devreye girecek yine fiyatlar yüksek.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şu sıralar alabilirsen al çünkü dolar düşse bile TR de fiyatlar hep aynı kalıyor tekrardan düşmüyor hergün üstüne biraz daha koyuyor fiyatlar o yüzden şimdi alabiliyorsan al.

Üye
5 HİZMET YILI
sanal para yani bitcoin v.b zeri şeyler düşünce o zaman piyasada rahat bulursun.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yaza doğru piyasa'ya ekran kartları gelmeye başlıyacak şu an bulursan'da al çünkü tl değer kazanmaya başlasada bu yılın başından beri piyasa'da ki satıcı türk lirasına güveni olmadığından fiyat'lar fazla azalacağını sanmıyorum YTD

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Döviz kurlarındaki dalgalanma bize dalga olarak vurmadığı zaman
Bu ekran kartı fiyatı olayı da aşağı düşer ama fiyatlar düşecek gibi değil ve de zannetmiyorum.

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Dostum dolar 1.0 olsa dahi düşmez çünkü insanlık ölmüş herkes doları bahane edip fiyatları arttırdı . Evet haklı sebepler olabilir ama bu kadar da olmaz. Emin ol şuanki fiyattan max200₺ düşer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...