Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorum fakat piyasa aşırı pahalı 2. elde ise millet kartın ederinin neredeyse 1 lira üstüne koyuyor ve garantisi bitmiş kartlar piyasa ne zaman düzelir?
Fiyatlar tam tersine yükselecek hatta 3 yıl içinde ekran kartı ana kartsız da kullanılabilir olabilir. Yani anlayacağın şudur ki tam zamanı ekran kartı almanın.
Herkesin aksine biraz beklemeni tavsiye ederim Dolar [$] bu aralar baya düşüş de yani biraz beklersen
MediaMark ,Vatan gibi mağazalarda fiyat düşebilir . Ama Letgo gibi platformlarda zor düşebilir .
Şu sıralar alabilirsen al çünkü dolar düşse bile TR de fiyatlar hep aynı kalıyor tekrardan düşmüyor hergün üstüne biraz daha koyuyor fiyatlar o yüzden şimdi alabiliyorsan al.
Yaza doğru piyasa'ya ekran kartları gelmeye başlıyacak şu an bulursan'da al çünkü tl değer kazanmaya başlasada bu yılın başından beri piyasa'da ki satıcı türk lirasına güveni olmadığından fiyat'lar fazla azalacağını sanmıyorum YTD
Döviz kurlarındaki dalgalanma bize dalga olarak vurmadığı zaman
Bu ekran kartı fiyatı olayı da aşağı düşer ama fiyatlar düşecek gibi değil ve de zannetmiyorum.
Dostum dolar 1.0 olsa dahi düşmez çünkü insanlık ölmüş herkes doları bahane edip fiyatları arttırdı . Evet haklı sebepler olabilir ama bu kadar da olmaz. Emin ol şuanki fiyattan max200₺ düşer