Seçkin Üye
PC de fazla arka plan uygulama açık sa ondan olabilir internet hızın da önemlibeyler bilgisayarımın özellikleri 8 gb ram amd a9 işlemci var ama pbg mobil ve pbg lite da efsane kasıyor benim sisteminden daha düşük olanlar oynayabiliyorlar acaba ekran kartımı yetersiz yanlış konu başlığı ile açtıysam özür dilerim
Ekli dosyayı görüntüle 46441
Bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler yazısına tıkladığında açılan pencereyi burada paylaşır mısın?
Ekran kartın pbg Mobile ve Lite için makul.
Oyun içi ayarlarını bilgisayarına göre optimize edemediğini düşünüyorum.
deneyeceğim hocam sağ olamd readon software indir ordan belki oyun optimizasyonu yaparak halledebilirsin
driver güncellemelerini nasıl yapacağımişlemcinin ekran kartını kullanıyor olabilir driverrleri güncel olmaya bilir darboğaz yapıyor olabilir çok fazla ihtimal var
driver booster diye bir program var onu en son sürmüyle indir pro yap sonra o kendi otomatik güncelliyor ben onu kullanıyorum işe yarıyordriver güncellemelerini nasıl yapacağım
tamamdır kanka indirdimdriver booster diye bir program var onu en son sürmüyle indir pro yap sonra o kendi otomatik güncelliyor ben onu kullanıyorum işe yarıyor
peki bilgisayarda ısınma falan varmı kasiyor dedin ya ?beyler bilgisayarımın özellikleri 8 gb ram amd a9 işlemci var ama pbg mobil ve pbg lite da efsane kasıyor benim sisteminden daha düşük olanlar oynayabiliyorlar acaba ekran kartımı yetersiz yanlış konu başlığı ile açtıysam özür dilerim
bende de oluyordu bence detaylı bi virüs temizlemesi yap sen oyundayken arka plan da çalışan uygulamalar oluyordurbeyler bilgisayarımın özellikleri 8 gb ram amd a9 işlemci var ama pbg mobil ve pbg lite da efsane kasıyor benim sisteminden daha düşük olanlar oynayabiliyorlar acaba ekran kartımı yetersiz yanlış konu başlığı ile açtıysam özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?