Arkadaşlar ben sistemimi neredeyse 3 yıldır kullanıyorum.Ekran kartım Rx 6600 işlemcim ise ryzen 5 5500.Son birkaç gündür oyunlarda aşırı fps kaybı ve sürekli olan droplar yaşamaya başladım.Görev yöneticisinden baktığım zaman ekran kartımın sürekli %100 olduğunu farkettim.Arkada opera gx,spotify ve her zaman oynadığım herhangi bir oyun açıkken direkt %100 oluyor ekran kartım.Sonra zaten oyun oynanmayacak hale geliyor.Oyunu kapatınca bir anda %30'a düşüyor.Her oyunda aynı bu arada.İki boyutlu bir oyunda bile böyle.Bu sorunu nasıl çözebilirim veya bu sorunun kaynağı nedir?
Not: Pc'yi güzelce temizledim ve tozlarından arındırdım.Fakat hala sorun devam ediyor.Driver'lar vesaire hepsini kontrol ettim bir sorun bulamadım.Galiba direkt olarak donanımsal bir hata var.En kötü ihtimalle bilgisayarcıya götüreceğim.Sizin varsa başka öneriniz lütfen yazın
Not: Pc'yi güzelce temizledim ve tozlarından arındırdım.Fakat hala sorun devam ediyor.Driver'lar vesaire hepsini kontrol ettim bir sorun bulamadım.Galiba direkt olarak donanımsal bir hata var.En kötü ihtimalle bilgisayarcıya götüreceğim.Sizin varsa başka öneriniz lütfen yazın
Son düzenleme: