Ekran Kartımda(sanırım) Sorun Var YARDIM!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba bilgisayarımda bir sorun var açıklama olarak şöyle diyebilirim. Oyun açtığımda (normal masaüstü ekranında ,cs 1.6 ve GTA sanandreas gibi eski oyunlar haricinde ) ekranda mavi yeşil mor pembe (error renkleri diyelim her neyse devam) çizgiler veya kare gibi tuhaf şekiller çıkıyor internetten araştırdım çözüm bulamadım,
1-Termal macunu yeniledim,
2-Driverları güncelledim(silip tekrar yükledim hatta)
3-Fanı temizledim
4-Ramleri (4x2) ve HDD'yi çıkar tak yaptım vs her şeyi yaptım ama çözüm bulamadım.
Bu arada bilgisayar dediğime bakmayın laptop kendisi markası Casper Nirvana( ama eski baya 11 yıllık, eski diye de çöpe atmıyorum lütfen aklınza gelecek her şeyi yazın şuan maddi açıdan rahat değilim yeni bir bilgisayar alamıyacağım için ayrıca karantinada olduğumuzdan işe de gidemiyorum paramı idareli kullanmam lazım bu yüzden lütfen çare bulmam da yardımcı olun) Sistem özelliklerini hemen alta koyuyorum.

oQGDdc.png
V0LIUW.png
AHrdmI.png

HATANIN VİDEOSU ( 2 VİDEO VAR SEBEBİ İSE EKRAN KARTI GÖRÜNTÜ BAĞDAŞTIRCISI KAPANDIGI İÇİN VİDEO KESİLİYOR)
buda devamı 2 video çünkü 1. video'da "görüntü bağdaştırıcısı görüntü vermeyi kesti ancak bu durumdan kurtuldu" diyor oraası gözükmüyor ekran görüntü gelmeyince video kesilmiş video birleştirmeyi bilmiyordum o yüzden 2 ayrı video oldu
asıl Hata 2. videoda yani bu videoda ;
Lütfen fikir belirtin

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Kablodanda yapa bilir bilgin olsun buna benze sorun yaşamıştım ısınma yapınca oluyor genelde kablo ısınınca

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Kablodanda yapa bilir bilgin olsun buna benze sorun yaşamıştım ısınma yapınca oluyor genelde kablo ısınınca
kablo ne kablosunu kast ediyorsun anlamadım
Post automatically merged:

kardeşim onu acilen bilgisayarcıya götürmen lazım daha kötü olmadan
reis bilgisayarcıya götüremem evlerdeyiz malum ayrıca götürsemde masraf karşılayamacağım, sence ne kadar idare eder bu yani çok hasar olur mu ?

Bilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim. İçini açtıktan sonra herhangi birşeye dokundun mu ?
Termal macun yeniledim dostum dokunmak ne dsfsdfsdsf hatta için çekmiştim onu da atıyorum hemen konuya

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kablo ne kablosunu kast ediyorsun anlamadım

reis bilgisayarcıya götüremem evlerdeyiz malum ayrıca götürsemde masraf karşılayamacağım, sence ne kadar idare eder bu yani çok hasar olur mu ?

Termal macun yeniledim dostum dokunmak ne dsfsdfsdsf hatta için çekmiştim onu da atıyorum hemen konuya
Tamam atın. Bağlantıları düzgün yaptınız değil mi?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
evde yapabileceğin bir şey yok gibi duruyor, zararlı ama ısıl işlem uygulayabilirsin yutupta var videoları. ben olsam bir şey yapmaz beklerdim işler düzelince prof destek alırdım

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
evde yapabileceğin bir şey yok gibi duruyor, zararlı ama ısıl işlem uygulayabilirsin yutupta var videoları. ben olsam bir şey yapmaz beklerdim işler düzelince prof destek alırdım
video atabilir misni örnek olarak çünkü ısıl işlem yazınca farklı şeyler çıktı bilgisayarla alakasız

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim sanırım senin driverların güncel değil driverları ve ekran kartı sürücüsünü güncelle. Videodan anladığım kadarıyla ekran kartı driverı eksik olduğundan böyle hata alıyorsun

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Kardeşim sanırım senin driverların güncel değil driverları ve ekran kartı sürücüsünü güncelle. Videodan anladığım kadarıyla ekran kartı driverı eksik olduğundan böyle hata alıyorsun
Reis yaptım herşeyi ben Driver Booster diye uygulama var ordan güncelledim hatta sonra işe yaramadı diye güvenli modda açtım Bilgisayarı ordan driverları sildim tekrar güncel indirdim yine sorun yaşadım

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ekran
Reis yaptım herşeyi ben Driver Booster diye uygulama var ordan güncelledim hatta sonra işe yaramadı diye güvenli modda açtım Bilgisayarı ordan driverları sildim tekrar güncel indirdim yine sorun yaşadım
Ekran kartı driverını driver booster indirme o uygulamaya ekran kartı driverında pek güvenilmez. Senin ekran kartı driverını AMD'nin sitesinden indirmen gerekli. Ekran kartı driverını kurduktan sonra laptopu yeniden başlat bir daha kontrol et aynı hatayı alıyor musun diye

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Ekran

Ekran kartı driverını driver booster indirme o uygulamaya ekran kartı driverında pek güvenilmez. Senin ekran kartı driverını AMD'nin sitesinden indirmen gerekli. Ekran kartı driverını kurduktan sonra laptopu yeniden başlat bir daha kontrol et aynı hatayı alıyor musun diye

AMD sitesinden indirdiğim uygulamada Error 182 – Radeon Software Install Failed to Identify Your AMD Radeon Graphics Hardware Hatası veriyor yani Ekran kartımı algılayamıyor ama benim Ekran kartım AMD Muhtemelen eski diye güncellemesi yok artık ne de olsa 11 yıllık bilgisayar

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
AMD sitesinden indirdiğim uygulamada Error 182 – Radeon Software Install Failed to Identify Your AMD Radeon Graphics Hardware Hatası veriyor yani Ekran kartımı algılayamıyor ama benim Ekran kartım AMD Muhtemelen eski diye güncellemesi yok artık ne de olsa 11 yıllık bilgisayar
AMD'nin programı sorun çıkartıyorsa Driver Identifier diye bir uygulama var onu indir. Ekran kartının donanım kimliğini öğren uygulamada aratırsan driverı bulursun. Bulduktan sonra kur yeniden başlat

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
AMD'nin programı sorun çıkartıyorsa Driver Identifier diye bir uygulama var onu indir. Ekran kartının donanım kimliğini öğren uygulamada aratırsan driverı bulursun. Bulduktan sonra kur yeniden başlat
Tamam dostum şimdi indirip deniyeceğim ayrıca donanım kimliği derken AMD RADEON HD 7500/7600 2 GB VRAM bunu ksst ediyorsun deği mi

soğuk lehim hatası buda galiba elime geçmeden tam bir şekilde anlayamam ama öyle gözüküyor
reis yakın zamanda lehimlenmedi 11 yıldır aynı lehim emin misin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...