Üye
Öncelikle merhaba bilgisayarımda bir sorun var açıklama olarak şöyle diyebilirim. Oyun açtığımda (normal masaüstü ekranında ,cs 1.6 ve GTA sanandreas gibi eski oyunlar haricinde ) ekranda mavi yeşil mor pembe (error renkleri diyelim her neyse devam) çizgiler veya kare gibi tuhaf şekiller çıkıyor internetten araştırdım çözüm bulamadım,
1-Termal macunu yeniledim,
2-Driverları güncelledim(silip tekrar yükledim hatta)
3-Fanı temizledim
4-Ramleri (4x2) ve HDD'yi çıkar tak yaptım vs her şeyi yaptım ama çözüm bulamadım.
Bu arada bilgisayar dediğime bakmayın laptop kendisi markası Casper Nirvana( ama eski baya 11 yıllık, eski diye de çöpe atmıyorum lütfen aklınza gelecek her şeyi yazın şuan maddi açıdan rahat değilim yeni bir bilgisayar alamıyacağım için ayrıca karantinada olduğumuzdan işe de gidemiyorum paramı idareli kullanmam lazım bu yüzden lütfen çare bulmam da yardımcı olun) Sistem özelliklerini hemen alta koyuyorum.
HATANIN VİDEOSU ( 2 VİDEO VAR SEBEBİ İSE EKRAN KARTI GÖRÜNTÜ BAĞDAŞTIRCISI KAPANDIGI İÇİN VİDEO KESİLİYOR)
buda devamı 2 video çünkü 1. video'da "görüntü bağdaştırıcısı görüntü vermeyi kesti ancak bu durumdan kurtuldu" diyor oraası gözükmüyor ekran görüntü gelmeyince video kesilmiş video birleştirmeyi bilmiyordum o yüzden 2 ayrı video oldu
asıl Hata 2. videoda yani bu videoda ;
Lütfen fikir belirtin
1-Termal macunu yeniledim,
2-Driverları güncelledim(silip tekrar yükledim hatta)
3-Fanı temizledim
4-Ramleri (4x2) ve HDD'yi çıkar tak yaptım vs her şeyi yaptım ama çözüm bulamadım.
Bu arada bilgisayar dediğime bakmayın laptop kendisi markası Casper Nirvana( ama eski baya 11 yıllık, eski diye de çöpe atmıyorum lütfen aklınza gelecek her şeyi yazın şuan maddi açıdan rahat değilim yeni bir bilgisayar alamıyacağım için ayrıca karantinada olduğumuzdan işe de gidemiyorum paramı idareli kullanmam lazım bu yüzden lütfen çare bulmam da yardımcı olun) Sistem özelliklerini hemen alta koyuyorum.
HATANIN VİDEOSU ( 2 VİDEO VAR SEBEBİ İSE EKRAN KARTI GÖRÜNTÜ BAĞDAŞTIRCISI KAPANDIGI İÇİN VİDEO KESİLİYOR)
asıl Hata 2. videoda yani bu videoda ;