Üye
kablo ne kablosunu kast ediyorsun anlamadımKablodanda yapa bilir bilgin olsun buna benze sorun yaşamıştım ısınma yapınca oluyor genelde kablo ısınınca
reis bilgisayarcıya götüremem evlerdeyiz malum ayrıca götürsemde masraf karşılayamacağım, sence ne kadar idare eder bu yani çok hasar olur mu ?kardeşim onu acilen bilgisayarcıya götürmen lazım daha kötü olmadan
Termal macun yeniledim dostum dokunmak ne dsfsdfsdsf hatta için çekmiştim onu da atıyorum hemen konuyaBilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim. İçini açtıktan sonra herhangi birşeye dokundun mu ?
Tamam atın. Bağlantıları düzgün yaptınız değil mi?kablo ne kablosunu kast ediyorsun anlamadım
Post automatically merged:
reis bilgisayarcıya götüremem evlerdeyiz malum ayrıca götürsemde masraf karşılayamacağım, sence ne kadar idare eder bu yani çok hasar olur mu ?
Post automatically merged:
Termal macun yeniledim dostum dokunmak ne dsfsdfsdsf hatta için çekmiştim onu da atıyorum hemen konuya
Evet yaptım, Ayrıca bilgisayar çökmüştü 2-3 defa onlarda verdiği hatayı da koyuyorum;Tamam atın. Bağlantıları düzgün yaptınız değil mi?
işte maddi açıdan şuan çok uygun değilim işe de gidemiyorum paramı idareli kullanmalıyım.kargoyla bakan biyere gönderebilrisin bilgisayarcı olarak
video atabilir misni örnek olarak çünkü ısıl işlem yazınca farklı şeyler çıktı bilgisayarla alakasızevde yapabileceğin bir şey yok gibi duruyor, zararlı ama ısıl işlem uygulayabilirsin yutupta var videoları. ben olsam bir şey yapmaz beklerdim işler düzelince prof destek alırdım
I think a problem with the chipset of the video cardmaybe a technicial can help
Reis yaptım herşeyi ben Driver Booster diye uygulama var ordan güncelledim hatta sonra işe yaramadı diye güvenli modda açtım Bilgisayarı ordan driverları sildim tekrar güncel indirdim yine sorun yaşadımKardeşim sanırım senin driverların güncel değil driverları ve ekran kartı sürücüsünü güncelle. Videodan anladığım kadarıyla ekran kartı driverı eksik olduğundan böyle hata alıyorsun
Ekran kartı driverını driver booster indirme o uygulamaya ekran kartı driverında pek güvenilmez. Senin ekran kartı driverını AMD'nin sitesinden indirmen gerekli. Ekran kartı driverını kurduktan sonra laptopu yeniden başlat bir daha kontrol et aynı hatayı alıyor musun diyeReis yaptım herşeyi ben Driver Booster diye uygulama var ordan güncelledim hatta sonra işe yaramadı diye güvenli modda açtım Bilgisayarı ordan driverları sildim tekrar güncel indirdim yine sorun yaşadım
Ekran
Ekran kartı driverını driver booster indirme o uygulamaya ekran kartı driverında pek güvenilmez. Senin ekran kartı driverını AMD'nin sitesinden indirmen gerekli. Ekran kartı driverını kurduktan sonra laptopu yeniden başlat bir daha kontrol et aynı hatayı alıyor musun diye
AMD'nin programı sorun çıkartıyorsa Driver Identifier diye bir uygulama var onu indir. Ekran kartının donanım kimliğini öğren uygulamada aratırsan driverı bulursun. Bulduktan sonra kur yeniden başlatAMD sitesinden indirdiğim uygulamada Error 182 – Radeon Software Install Failed to Identify Your AMD Radeon Graphics Hardware Hatası veriyor yani Ekran kartımı algılayamıyor ama benim Ekran kartım AMD Muhtemelen eski diye güncellemesi yok artık ne de olsa 11 yıllık bilgisayar
Tamam dostum şimdi indirip deniyeceğim ayrıca donanım kimliği derken AMD RADEON HD 7500/7600 2 GB VRAM bunu ksst ediyorsun deği miAMD'nin programı sorun çıkartıyorsa Driver Identifier diye bir uygulama var onu indir. Ekran kartının donanım kimliğini öğren uygulamada aratırsan driverı bulursun. Bulduktan sonra kur yeniden başlat
reis yakın zamanda lehimlenmedi 11 yıldır aynı lehim emin misin ?soğuk lehim hatası buda galiba elime geçmeden tam bir şekilde anlayamam ama öyle gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?