ekran kartını güncellediğimde mavi ekran hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ekran kartımı güncelleyip herhangi bir oyuna girdikten 5-10 saniye sonra mavi ekran hatası alıyorum ve bilgisayarım kapanıyor. ekran kartı driverını sildğim zaman yani intel hd graphics ile oyuna girdiğim zaman bir problem yok laptop kullanıyorum. bu hatanın bir çözümü var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
mavi ekran hatasını önceki bilgisayarımda çok alıyordum windows 10 çıktı ve sanırım sadece 1 kere aldım eğer windows 7 8 kullanıyorsan 10 geçmeni tavsiye ederim ne alaka diye soracaksan bir fikrim yok bende öyle olmuştu başıma geleni anlatıyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
mavi ekran hatasını önceki bilgisayarımda çok alıyordum windows 10 çıktı ve sanırım sadece 1 kere aldım eğer windows 7 8 kullanıyorsan 10 geçmeni tavsiye ederim ne alaka diye soracaksan bir fikrim yok bende öyle olmuştu başıma geleni anlatıyorum :D
yaklaşık 10 defa sıfırdan windows 10 kurdum otomatik driver yüklediği için windows 10 da hiç bir işlem yapamıyorum direk kapanıyor pc :(

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kanka yazılımsal değil de donanımsal olma ihtimali var mı.burdan çözemezsen en yakın teknik servise gönder bence

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Format ile düzeleceğini zannetmiyorum driveri tamamen kaldırıp tekrar kurarsan sorun kalmaz gibime geliyor. Ve tabi kartın kasa ile bağlantısının kesilmediğinden emin ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...