Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Trendyol birçok müşterisi mağdur ediyor ben önermiyorum şayet mağdurların biriside benim. Benim önerim amazon vede hepsiburada olacaktır buralardan alabilirsin vede itopyada cuma günleri indirim oluyor. Vatandan alma çok pahalıya denk gelir
U veya amazon yakınındaki mağazalar. EBay'in iyi olduğunu düşünüyorum ama buna güvenmiyorum
Stores near u or amazon. I think eBay is fine but I don't trust it
kardeşim o siteler bilinmiş siteler güven konusunda bişey olmucani herkes bilir fiyat konusundada epeyden karşılaştır ki fazla para ödeme epeyin önerdiği sitelerin hepsi güvenli bu arada moderatorler ona göre güvenilir siteleri ekliyorlar oraya zaten
İtopya'dan fazla paraya alırsın hepsiburada'dan güzel bir indirim yakalarsan kargona'da bir şey olmadan getirirler gerçi normal kargo şirketleri bu konuda nasıldır bilmiyorum fakat hepsijet yani hepsiburada'nın kargo şirketi oldukça iyi küçücük bir kutuyu bile içindekine birşey olmasın diye havalı poşet diyeceğim olmayacak da koruyan şeylere koyuyorlar işte o patlatmalı olanlar değil yani baya baya yastık gibi korumadan bahsediyorum