Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İncehesap öneririm.Çok ilgililer canlı müşteri hizmetleri var.Ve en güzeli ürün bozuldu hiç uğraştırmadan yenisini gönderiyorlar garanti varsa eğer o ürün ellerinde yok ise bir üst modelini gönderiyorlar.Power supply bozulmuştu benim 500W adamlar kasaya 750W koyup gönderdiler çok temiz iş yapıyorlar.
itopya, vatan pc, vb. bildiğin diğer bütün bilindik yerlerden alabilirsin. bilinmeyen internet sitlerinden almanı önermiyorum. genellikle scam site olduğu için paranı kaptırma durumu olur
Bilgisiz bilgisiz konuşma.
Vatan kazıktır vatandan alma nerde ucuz ve güvenilir bulursan ordan al ben sinerjiden almıştım ekran kartımı ucuz diye itopyadan almanı tavsiye etmem ekran kartı ve işlemciler itopyada pahalı oluyor bi sinerjiye bak derim.
ilk önce alacağın ürünü belirle, amazondan alacaksan eğer başka alışveriş sitelerinden en uygun fiyatlı olanı bul sonra amazona o en uygun fiyatlı ürünün linkini gönder fiyatı tekrar güncelliyorlar
Vatan bilgisayarı takip et indirim günleri oluyor baya karlı çıkabilirsin 2 hafta bir perşembe günleri oluyo büyük ihtimal onlara dikkat et alabilirsin vatandan