%20 si kullanılıyor ve oyunlarda fpsim düşük oluyor ekran kartının tam verimini almak istiyorumNeden %100 unu kullanmak istiyorsun ki ultradami ayarlarin ?
Ekran Kartı Driver'ın Güncel Olmayabilir.DriverPack Diye Program Var Ücretsiz Kendi Kuruyor Güncel Olanı.PC Isınınca Kapanıyorsa Deneme Tabi Sıkıntı Çıkarabiliyor.Onlar Kurulduktan Sonra PCnin Tüm Sistemi Kullanıyor.Ekran kartını oyunlarda %100ünü kullanamıyorum ancak bazı programlar sayesinde sitres testine sokunca %100ü kullanılıyor driverlar falan hepsi güncel
Nvidia GT920M laptop ama soğutucum var oyunlarda 60 derecede felan çalışıyorKart marka modeli nedir ?
hangi ekran kartına sahipsin ona göre bişi söyleyeyimEkran kartını oyunlarda %100ünü kullanamıyorum ancak bazı programlar sayesinde sitres testine sokunca %100ü kullanılıyor driverlar falan hepsi güncel
Anlayamadım afterburnerdan mı bahsediyorsunuzKardeş Bende 100 Ünü Kullanmıyorum Ama Msı Programı İle Öncelik Ekran kartında ..
Evet Ordan Ayarları Yaptım Bir Kaç Ayarlarıyla oynayıp ekran Kartına öncelik Verebiiyosun .Anlayamadım afterburnerdan mı bahsediyorsunuz
driver ile ilgili bir sorun kaldırıp tekrr yükleyin veya güncelleyin%20 si kullanılıyor ve oyunlarda fpsim düşük oluyor ekran kartının tam verimini almak istiyorum