Ekran kartının ikinci el olma ihtimali varmıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Laptoplar icin eskimiş bir ekran kartı veya başlıkta dedigim gibi ikinci el bir ekran kartı olma ihtimali varmıdır.Gerekli bir fps alamıyorum donanıma göre 1050gtx+i7 8 nesil intel işlemci var elimde oyunlarda 90 fps anca alıyor ayrıca performans düşmesi gibi sorunlarda mevcut 8 gb ram 256 ssd bir sistem teşekkürler yorumlarınız icin

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
İmkansız gibi birşey. Aldığın firmayla alakalı bir sıkıntı da olabilir. Bazı katakulli yapan firmalar olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sahibinden de var 2. el ekran kartıları ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum en iyisi kullanılmamış almak şimdi çıkarmasa bile ilerde sorun çıkartabilir ama yine de senin tercehin tabi

Üye
5 HİZMET YILI
ikinci el'den kaynaklı olduğunu pek sanmıyorum, nvidia'nın grafik panelinden falan bir baksana gtx aktif mi ayarlamalar düzgün yapılmıs mı vs. bende şey sıkıntısı olmustu bir ara laptop harici ekran kartını değil de anakartta ki onboard gpu'yu kullanıyordu driver falan update leyerek cözmüstüm

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
sahibinden de var 2. el ekran kartıları ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum en iyisi kullanılmamış almak şimdi çıkarmasa bile ilerde sorun çıkartabilir ama yine de senin tercehin tabi
Anladığım kadarıyla 2. el ekran kartı aramıyor arkadaş. Laptop'un içindeki ekran kartı 2. el olabilir mi diye soruyor :)

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ikinci el'den kaynaklı olduğunu pek sanmıyorum, nvidia'nın grafik panelinden falan bir baksana gtx aktif mi ayarlamalar düzgün yapılmıs mı vs. bende şey sıkıntısı olmustu bir ara laptop harici ekran kartını değil de anakartta ki onboard gpu'yu kullanıyordu driver falan update leyerek cözmüstüm
bayadır oyun oynamıyorumda şimdi lol icin gelen script icin bir deneyecektim önceden olan bir sorundu bu şimdide devam edecektir muhtemelen bir kac bilen birisine sormak icin actım başlıgı vakit ayırdıgınız icin teşekkür ederim simdiden herkese.Driverlar güncel arkadaşlar bu ikinci el mi kontrol edebilicegim bir yer varmı acaba

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
çok küçük bir olasılık olsa bile bazı dolandırıcı firmalar olabilir ama hiç sanmıyorum 2.el olduğunu günümüzdeki çoğu oyunda 1050 orta düzey ekran kartı olarak sayılıyor fpsin eğer orta veya üstü ayarlarda 90 ise normaldir fps

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
bayadır oyun oynamıyorumda şimdi lol icin gelen script icin bir deneyecektim önceden olan bir sorundu bu şimdide devam edecektir muhtemelen bir kac bilen birisine sormak icin actım başlıgı vakit ayırdıgınız icin teşekkür ederim simdiden herkese.Driverlar güncel arkadaşlar bu ikinci el mi kontrol edebilicegim bir yer varmı acaba
Dostum sorunu çözersen burayı tekrar bilgilendirebilirmisin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yeni scde fps sıkıntısı zaten var eğer sc ile aldıysan o fpsi lolde normaldir

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Üye
5 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla ikinci el olup olmadıgını dijital bir yolla anlayamazsın belki fiziksel olarak donanıma bakarak cıkarımlarda bulunabilirsin vs., ama ikinci el olmasıyla performansının bir alakası olmamalı arızası falan olsa zaten hiç çalışmaz, gpu nun calısıp calısmadıgını kontrol etmeni tavsiye ederim dedigim gibi laptoplar da iki tane gpu oluyor birisi sendeki gtx diğeri ise onboard'da ki daha az performanslı gpu eğer gtx'in calısmıyorsa laptop otomatik onboard'da ki gpu yu kullanıyor oda iyi bir ekran kartı olmadığı için performans sorunları falan cıkıyor benim tahminim bu

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
oyunun grafikleriyle oyna

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Düşük ihtimal olsada vardır kanka

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yok henüz denemedim ben 60 fps sabitliyorum normalde bakalım cok merak ediyorum deneme fırsatınız oldumu sizin
Post automatically merged:

bilgilendiririm hocam
ben deneyemedim ama arkadaşım denedi hesabımın onayını bekliyorum deneyincede bilgilendiririm arkadaşım normalde 120-90 arası oynuyordu sc ile 70 altına düşmedi sabit 60 yaptı hiçbir oynama olmadı stabil 60 kaldı

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Laptoplara 2. el parça alıp da takamazsın dostum

Web işleri falan filan
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşlar sc açıkken ben fps sıkıntısı yakkaşık olarak 0-10 arası fps kaybı yaşıyorum. 180 fps alırken şuanda en düşük 170 alıyorum.Sorunun sc den kaynaklı olduğunu düşünmüyorum arkadaşın demesi gibi ekran kartı ayarlarına bir bakmanı tavsiye ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
satın aldığın yerden emin misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...