Anladığım kadarıyla 2. el ekran kartı aramıyor arkadaş. Laptop'un içindeki ekran kartı 2. el olabilir mi diye soruyorsahibinden de var 2. el ekran kartıları ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum en iyisi kullanılmamış almak şimdi çıkarmasa bile ilerde sorun çıkartabilir ama yine de senin tercehin tabi
bayadır oyun oynamıyorumda şimdi lol icin gelen script icin bir deneyecektim önceden olan bir sorundu bu şimdide devam edecektir muhtemelen bir kac bilen birisine sormak icin actım başlıgı vakit ayırdıgınız icin teşekkür ederim simdiden herkese.Driverlar güncel arkadaşlar bu ikinci el mi kontrol edebilicegim bir yer varmı acabaikinci el'den kaynaklı olduğunu pek sanmıyorum, nvidia'nın grafik panelinden falan bir baksana gtx aktif mi ayarlamalar düzgün yapılmıs mı vs. bende şey sıkıntısı olmustu bir ara laptop harici ekran kartını değil de anakartta ki onboard gpu'yu kullanıyordu driver falan update leyerek cözmüstüm
Dostum sorunu çözersen burayı tekrar bilgilendirebilirmisinbayadır oyun oynamıyorumda şimdi lol icin gelen script icin bir deneyecektim önceden olan bir sorundu bu şimdide devam edecektir muhtemelen bir kac bilen birisine sormak icin actım başlıgı vakit ayırdıgınız icin teşekkür ederim simdiden herkese.Driverlar güncel arkadaşlar bu ikinci el mi kontrol edebilicegim bir yer varmı acaba
yeni scde fps sıkıntısı zaten var eğer sc ile aldıysan o fpsi lolde normaldirbayadır oyun oynamıyorumda şimdi lol icin gelen script icin bir deneyecektim önceden olan bir sorundu bu şimdide devam edecektir muhtemelen bir kac bilen birisine sormak icin actım başlıgı vakit ayırdıgınız icin teşekkür ederim simdiden herkese.Driverlar güncel arkadaşlar bu ikinci el mi kontrol edebilicegim bir yer varmı acaba
yok henüz denemedim ben 60 fps sabitliyorum normalde bakalım cok merak ediyorum deneme fırsatınız oldumu sizinyeni scde fps sıkıntısı zaten var eğer sc ile aldıysan o fpsi lolde normaldir
bilgilendiririm hocamDostum sorunu çözersen burayı tekrar bilgilendirebilirmisin
ben deneyemedim ama arkadaşım denedi hesabımın onayını bekliyorum deneyincede bilgilendiririm arkadaşım normalde 120-90 arası oynuyordu sc ile 70 altına düşmedi sabit 60 yaptı hiçbir oynama olmadı stabil 60 kaldıyok henüz denemedim ben 60 fps sabitliyorum normalde bakalım cok merak ediyorum deneme fırsatınız oldumu sizin
Post automatically merged:
bilgilendiririm hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?