Ekrana Görüntü Gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar elimde Sony Vaio notebook var modeli ise SVE1113M1EB,

Açtığım zaman ekrana görüntü vermiyor fan çalışıyor ve çalışma ışıkları yanıyor, ilk aklıma gelen sanırım ekranının bozuk olmasıydı fakat hdmı ile harici bir monitöre bağladığım zamanda o ekranada bir görüntü gelmiyor sebebi ne olabilir bilgisayarcıya götürmeden önce bilen arkadaşlardan bilgi almak istedim. Tahmini sorunu nedir ve ortalama tamir ücreti ne olur değmeyecek bir fiyatsa hiç uğraşmam çünkü.

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ekran kartı bozuk olabilir veya hdmi sorunlu olabilir. Öncelikle HDMI kablonu kontrol et girişleri çıkışları (doğru yere taktıından emin ol) ardından kasayı açıp ekran kartına bak siyahlık ( genelde grimsi bir kir) şeklinde bir is olmuş ise geçmiş olsun dostum.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ekran kartı bozuk olabilir veya hdmi sorunlu olabilir. Öncelikle HDMI kablonu kontrol et girişleri çıkışları (doğru yere taktıından emin ol) ardından kasayı açıp ekran kartına bak siyahlık ( genelde grimsi bir kir) şeklinde bir is olmuş ise geçmiş olsun dostum.
Kabloda problem yok vga girişte mevcut onuda denedim oda görüntü vermedi. En iyisi bir tamirciye götürüp sordurmak

hm
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kabolarda veya jak'te sorun yoksa ekran kartın da sorun var demektir.
Bilgisayarcıya götürmen en iyisi olur.

Clash Of Clans Professional Player
Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Bilgisayarcıya götürmekten başka çare yok gibi duruyor.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Tek tamirciye sorma dostum bir kaçına birden sor fikir ve fiyat al aman dikkat teknoloji can yakar.
Haklısın.

Kabolarda veya jak'te sorun yoksa ekran kartın da sorun var demektir.
Bilgisayarcıya götürmen en iyisi olur.
Teşekkürler.

Bilgisayarciya götür fiyati tahmini 70-180 öyle okudum ben
Umarım dediğin fiyat aralığı çıkar. Üstü çıkarsa değmez çünkü 11.5 küçük bir notbook maksat elimde bir makina daha olsun diye düşünüyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...