Öncelikle merhabalar PC 2 gündür System services exception hatası veriyordu hata çözüldü ama şimdi ekranda gördüğünüz gibi çizgiler çıkmaya başladı ekran geliyor oyuna vs. girebiliyorum ama o çizgiler kalıyor gine sorun ekran kartında mı? Yardımcı olabilecek var mı hocam ?
ekran kartı - kablo kaynaklı olabilir
ekran kartını anakarta bağlayan mikro kablolardan kaynaklı olabilir
donanımsalın yanı sıra yazılımsal bile olabilir
monitor ya da laptobun ekranında bir problem yere düşme kırılma vs gibi birşey yok değil mi ayriyetten ekran kartında bazı hatalar olabilir ekran kartını kontrol ettirmeni öneririm
Hocam büyük ihtimal Ekran kartında bir problem var yanık vb. bir koku yok sanırım yavaş yavaş ömrünü tamamlamak üzere. Üzümlü kekim asus gtx 780 im ile daha yeni oyunları bitirecektim kısmet değilmiş
Maalesef başka bir ekran ve kablo ilede denedim ara ara o çizgiler çıkıyor pc yi kapatıp açtığımda veya restartladığımda düzeliyor ama "Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)" Sarı ünlem işareti aygıt yöneticisinde çıkıyor. Güncel driver ı yüklediğimde sistem restart attığımda "system services exception nvlddmkm.sys" mavi ekran veriyor...