Üye
sonunda ilgim olan bir konu .d kardeşim benim sana önerim eğer daha önce bir entruman çalmadıysan gitar çalmaya klasik gitar ile başlaman en doğrusu olacak çünkü eloktro gitar yeni başlayanlara sıkıntılı olabiliyor ama senin tercihin iyi forumlarHerkese merhaba. Elektro gitar almayı düşünüyorum ama alırken nelere dikkat etmem gerekiyor veyada bunun püf noktaları nedir bilen varsa cevaplayan herkese teşekkür ederim.
Saygılarımla
önceden hiç çalmadıysan klasik ucuz bi gitar al onla öğren ondan sonra elektroya geç daha kolay olur senin için .Herkese merhaba. Elektro gitar almayı düşünüyorum ama alırken nelere dikkat etmem gerekiyor veyada bunun püf noktaları nedir bilen varsa cevaplayan herkese teşekkür ederim.
Saygılarımla
sonunda ilgim olan bir konu .d kardeşim benim sana önerim eğer daha önce bir entruman çalmadıysan gitar çalmaya klasik gitar ile başlaman en doğrusu olacak çünkü eloktro gitar yeni başlayanlara sıkıntılı olabiliyor ama senin tercihin iyi forumlar
önceden hiç çalmadıysan klasik ucuz bi gitar al onla öğren ondan sonra elektroya geç daha kolay olur senin için .
Elektro biraz daha karışık klasiğe göre o yüzden zorlanabilirsin birazcık ama gayretliysen başarırsın. Dezavantaj olarak sadece daha geç öğrenirsin o kadar.Öncelikle mesajın için çok teşekkür ederim sanırım kimse yok o kadar ilgili şekilde hiç gitar çalmadım ama elektro gitar'a karşı çok bir hevesim var yani ondan başlasam çok fazla zorluk çeker miyim?
Saygılarımla
Direkt elektro gitar ile başlasam ne kaybederim veyada kazanırım var mı herhangi bir dezavantajı peki?
Saygılarımla
Peki e-kursda sürecim daha hızlı olur mu veyada bir dezavantajı var mı?gidip kurslara para yatırma e-kurstan gelişmeye çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?