Üye
einde patlar bence onlar o kadar ucuz satamazlar orjinal olursa
Hocam o dönemler en baba e-sigara 250-300 tl idi keşke o dönemlere dönebilsem.3 yıl önce 250tlye eminönünden almıştım kutu içersinden barkod çıkıyo onu okutarak anlayabilirsin
Ben de öyle düşünüyorum hocam. O yüzden internetten faturalı bir yerden satandan alacağım.einde patlar bence onlar o kadar ucuz satamazlar orjinal olursa
bütcen nedir reis?Elektronik sigara satın alacağım fakat aklıma takılan birkaç soru var.
Kesinlikle Smoke Alien satın alacağım fakat internette fiyatları çok pahalı ve kime sorsam internette 2 kat fiyat çekerler fazla kazıklanırsın diyor.
Bir tane arkadaş İstanbul Tahtakalede çok daha ucuza bulursun dedi fakat bunların orijinal olup olmadığını nereden anlayabiliriz? Elimde patlar mı? Teşekkürler.
600-1000₺bütcen nedir reis?
öncelikle 1000 tl den aşşağı düşünme arkadaş 600 aldı siteden smok shop üzerinden oraya da bir bakmanı tercih ederim ama dediğim gibi 1000 tl den aşşağı düşünmeElektronik sigara satın alacağım fakat aklıma takılan birkaç soru var.
Kesinlikle Smoke Alien satın alacağım fakat internette fiyatları çok pahalı ve kime sorsam internette 2 kat fiyat çekerler fazla kazıklanırsın diyor.
Bir tane arkadaş İstanbul Tahtakalede çok daha ucuza bulursun dedi fakat bunların orijinal olup olmadığını nereden anlayabiliriz? Elimde patlar mı? Teşekkürler.