Elektronik Sigara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
3 yıl önce 250tlye eminönünden almıştım kutu içersinden barkod çıkıyo onu okutarak anlayabilirsin
Hocam o dönemler en baba e-sigara 250-300 tl idi keşke o dönemlere dönebilsem.
Post automatically merged:

einde patlar bence onlar o kadar ucuz satamazlar orjinal olursa
Ben de öyle düşünüyorum hocam. O yüzden internetten faturalı bir yerden satandan alacağım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
çok fazla çakma model var. görmeden almamak lazım ya da çok güvenilir forumlar var onlara bak.

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bütçen varsa orjinalini al derim elinde patlar o tür şeyler.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka bence almışken bir seferlik ver parayı orijinal al. Elinde patlar felan uğraşırsın. Bir seferlik alacaksın zaten

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Sigarayı bırakmak amacıyla mı yoksa keyif amaçlı mı kullanıyorsun bu önemli. Eğer sigara yerine kullanacaksan pod mod alman ve salt likit kullanman çok önemli yoksa kesmez. Smok alien çok eski bence vaporstorm puma öneririm

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
elektronik sigarayı kesinlikle referansla al almış kullanmış birinin yardımını alarak almalısın pişman olmaman için genelde iqos kullananlar hep memnun ben bi şans ver derim

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Elektronik sigara satın alacağım fakat aklıma takılan birkaç soru var.

Kesinlikle Smoke Alien satın alacağım fakat internette fiyatları çok pahalı ve kime sorsam internette 2 kat fiyat çekerler fazla kazıklanırsın diyor.

Bir tane arkadaş İstanbul Tahtakalede çok daha ucuza bulursun dedi fakat bunların orijinal olup olmadığını nereden anlayabiliriz? Elimde patlar mı? Teşekkürler.
bütcen nedir reis?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
tanıdığında varsa güvenilir ondan alman çok daha iyi olur çok dolandırıcılık yapıyorlar

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Öncelikle ikinci el mi alacaksın sıfır mı? Bunu kafanda belirle. İkinci el almanda bir sorun görmüyorum eğer düzgün kullanıldıysa tabiki.

Telegram gruplarına elektronik sigara yazsan onlarca grup çıkıyor, hem buralardan likit, pamuk, atomizer, pil gibi şeyleri tedarik edebilirsin hem de 2. el veya 0 satışlarına ucuz şekilde uluşabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kesinlikle caliburn g pro yu öneriyorum kendim kullanıyorum 700 tl civarlarında fiyarı var tam fp ürünü

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Caliburn G alabilirsin güzel bir marka aromasını güzel veriyor

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Elektronik sigara satın alacağım fakat aklıma takılan birkaç soru var.

Kesinlikle Smoke Alien satın alacağım fakat internette fiyatları çok pahalı ve kime sorsam internette 2 kat fiyat çekerler fazla kazıklanırsın diyor.

Bir tane arkadaş İstanbul Tahtakalede çok daha ucuza bulursun dedi fakat bunların orijinal olup olmadığını nereden anlayabiliriz? Elimde patlar mı? Teşekkürler.
öncelikle 1000 tl den aşşağı düşünme arkadaş 600 aldı siteden smok shop üzerinden oraya da bir bakmanı tercih ederim ama dediğim gibi 1000 tl den aşşağı düşünme

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Biraz pahalısını alırsan bir şey olmaz bu arada nargileyle sigaranın tatları aynı hemen hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...