Elektronik Sigaralar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba, ben önceden normal sigara kullanıyordum. Şuan ise elektronik sigara kullanıyorum. Elektronik sigara kullanmaya başlayalı 9 ay civarı oldu. Elektronik sigaradan daha memnunum çünkü normal sigara çok pahalı aylık olarak 190 - 235 gibi bir para çıkıyordu cebimden. Ayrıca elektronik sigara nazaran normal sigaranın zararları daha fazlaydı. Bende paraya biraz kıyarak "Smok S Priv 225 W" aldım. Cihaz pahalı fakat ayda likit için cebimden ayda sadece 35-40 TL çıkıyor. Geriye cebime daha fazla para kalıyor. Kendi likitimi aldığım malzemeler ile kendim yaparsam 100 TL ye 250 ML civarı bir şey çıkıyor bu 250 ML ise de rahat olarak 7-8 ay götürür fakat kendi likitimi yapmayı bilmediğim için yanlış bir şey yaparsam hem verdiğim paraya hemde coile yazık olur. Kısaca ben normal sigaradan, Elektronik sigaraya geçtiğim için çok memnunum. Peki siz normal sigara mı ? Yoksa elektronik sigara mı kullanıyorsunuz ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Benim merak ettiğim nokta nasıl e-sigara ile normalini karıştırmıyosun.
Ben denedim normal sigara istiyor canım e-sigara içiyorum ama sanki sakız çiğniyorum gibi yanında da sigara yakmak istiyorum psikolojik büyük ihtimal eğer başarırsan ne mutlu sana.

My Soldiers Rage My Soldiers Scream
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
liktilerde aynı mantık değil mi daha pahalı gibi

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
E-sigaraların içindeki nikotin miktarına göre değişkenlik gösteriyor yetip yetmiyeceği

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Likiti pahalı ve ciğerde su toplamasına neden oluyormuş sanırım Türkiye' de resmi satışı yasak diye biliyorum

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Şu an sigara kullanmıyorum ama kullandığım zamanlar normal sigara kullanıyordum, e-sigara kullanmışlığım da olmuştu ama sigara hissiyatı vermiyordu.

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hem pahalı hem zararlı sigara içen biri değilim içseydim elektroniği belki bırakmaya başlamak için içebilirdim

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Akciğerde baloncuklaşma yapıyormuş normal sigaradan daha zararlı olduğu söylendi oyuzden almamayı tercih ettim .

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Elektronik olduğunu düşünüyorum. :brainfree: Ve ekonomik.
Post automatically merged:

Hem pahalı hem zararlı sigara içen biri değilim içseydim elektroniği belki bırakmaya başlamak için içebilirdim
Zararlı olmayan sigara mı var.

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam normal sigara kadar olmasa da yine de zararlı cebinde patlayan mı dersin dişleri sarartan mı dersin mineye zarar veren mi dersin hele nargile gibi olanlar bildiğin hastalık yapıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bence elektronik sigara sigarayı bırakmaya çalışıp başaramıyanlar için daha az zararlı ve daha ucuz bir kaçış kapısı ama sigarayı bırakmaya ugraşmak varken bir insan niye elektronik sigara kullanmayı seçiyor anlamıyorum

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Elektronik daha zararlı dostum ekonomik olabilir ama daha zararlı oldugunu düşünüyorum.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
2 sinide kullanmıyorum, ama dediğin gibi yüksek bir güçte çalışıyor bu sigara. Patlamaz mı ?

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
elektronik sigaralar fiyat bakımından ekonomik. ben 2 sinide kullanmıyorum ama .D

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Knk tüm arkadaşlarım bir heves aldı sigarayı bıraktım ben falan diye dolaştı çok değil 2 aya heveslerini alınca döndüler sigaraya. Şu an ikisi de kullanmıyor aygıtları.

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
elektronik daha iyi bence hem tadı güzel hemde kağıt içmiyorsun sigaranın

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba, ben önceden normal sigara kullanıyordum. Şuan ise elektronik sigara kullanıyorum. Elektronik sigara kullanmaya başlayalı 9 ay civarı oldu. Elektronik sigaradan daha memnunum çünkü normal sigara çok pahalı aylık olarak 190 - 235 gibi bir para çıkıyordu cebimden. Ayrıca elektronik sigara nazaran normal sigaranın zararları daha fazlaydı. Bende paraya biraz kıyarak "Smok S Priv 225 W" aldım. Cihaz pahalı fakat ayda likit için cebimden ayda sadece 35-40 TL çıkıyor. Geriye cebime daha fazla para kalıyor. Kendi likitimi aldığım malzemeler ile kendim yaparsam 100 TL ye 250 ML civarı bir şey çıkıyor bu 250 ML ise de rahat olarak 7-8 ay götürür fakat kendi likitimi yapmayı bilmediğim için yanlış bir şey yaparsam hem verdiğim paraya hemde coile yazık olur. Kısaca ben normal sigaradan, Elektronik sigaraya geçtiğim için çok memnunum. Peki siz normal sigara mı ? Yoksa elektronik sigara mı kullanıyorsunuz ?
3 ay boyunca elektronik sigara içtim tavsiye etmem elektronik sigara sigarayı bıraktırmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...