Sağ ol kardeşim fakat, bana durmadan hafif olduğu söyleniliyor ama niyeyse bana hiç öyle gelmiyor hafif olsa bana işkence yaşatmazdı, Kaldı ki hafifi bu ise eğer ortasını vs düşünemiyorum. Neredeyse bir elim yok gibi.Öncelikle geçmiş olsun kardeşim en kısa süre içerisinde sağlığına kavuşursun fakat her ne kadar uzman doktor kadar bir bilgim olmasan da sadece şunu söyleyebilirim.Eline her zaman dikkat et yatarken, birşeyler taşırken vb. ve hastane durumunu da ihmal etme ve benim düşüncem ameliyatlık bir durum olur.
Amin sağolÖncelikle geçmiş olsun kardeşim en kısa süre içerisinde sağlığına kavuşursun
Ankara da var mıdır bilmiyorum.Adam Akıllı Doktor Pek Yok Medipol Varsa Oralarda Oraya Git Çözüm Bulunursa Onlarda Bulunur.
Daha iyisi özel onlar da çok para istiyor.Daha iyi bir doktora gitmene öneririm sanırım çare bulamamışlar.Allah şifa versin reis
Sağ olBöyle olay yaşamadım ama geçmiş olsun.
Böyle giderse kalıcı olacak belli.Geçmiş olsun dostum, en kısa zamanda bu sorununun geçmesi dileğiyle.
Benim de hayatım boyunca taşıyacağım bir şizofreni hastalığım var, yalnız değilsin merak etme. Anlıyorum seni. Kendin eğer bu hastalığı görmezden gelirsen ruh sağlığın açısından daha iyi olacaktır. En azından psikolojik olarak kendini normal hissedeceksin.Amin sağol
Post automatically merged:
Ankara da var mıdır bilmiyorum.
Daha iyisi özel onlar da çok para istiyor.
Sağ ol
Böyle giderse kalıcı olacak belli.
Sende haklısın tabii, ben sadece "Tek hastalığı olan sen değilsin." anlamında kendini yalnız hissetme diye demiştim. Neyse tekrardan geçmiş olsun, umarım o kastettiğin süre zaafı boşa gitmez.@baXen Dostum bu öyle bir şey değil sen hayatta tek el yaşayabilir misin? Var olduğunu bildiğin halde kullanamaman ne kadar kötü bunu tahmin edemezsin doktorlar yüzünden verdikleri ilaçta bir şeye yaramıyor yavaş yavaş iyleşir diyorlar 1 2 sene geçtikten sonra iyleşmezse nolacak tüm zaman boşa gidecek kalem tutmakta zorlanıyorum ben.
Benim ki 1.5 senedir böyle.ufaktan bi kaza geçirdim aynı senin gibi ayağım oldu kas dokuları zarar falan görmüş dediler 1 ay falan kullanmadım doğru düzgün sabit tuttum geçti umarım seninki'de bu kadar basit olur ve geçer
Bende onu soruyorum ya durumum nedir, hangi hastane uygundur Ankara da yaşıyorum.Geçmiş olsun kardeşim Allah şifa ve uzun ömürler versin şimdiki doktorların dediğin gibi birisi başka diğeri başka söylüyor yani bir dediği bir dediğini tutmuyor . Elin için en uygun hangi hastane ise gereğini yap sağlığın her şeyden önemli ...
Elinin sorunu hangi bölümdeyse onunla ilgili en uygun hastaneyi bul istersen bende yardım ederim büyük bir zevkleBende onu soruyorum ya durumum nedir, hangi hastane uygundur Ankara da yaşıyorum.
Bir yardımın hiç fena olmazElinin sorunu hangi bölümdeyse onunla ilgili en uygun hastaneyi bul istersen bende yardım ederim büyük bir zevkle
Sadece rahatsızlığın hangi bölümle ilgili onu söylersen bir kaç öneride bulabilirim hastane olarakBir yardımın hiç fena olmaz
NörolojiSadece rahatsızlığın hangi bölümle ilgili onu söylersen bir kaç öneride bulabilirim hastane olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?