- Konuyu başlatan
Ben fazla bilgisayar başında oturmuyorumÖncelikle gerçekten çok geçmiş olsun kardeşim , abim , ablam bu elinde yaşadığın olaylar bir ağırlığa ya da bir harekete etkiye tepki olarak meydana geliyorsa senin elinde çıkık ya da sinirlerinde oluşan hasar bu ağrıyı çektirtiyor , küçükken hatta bazı zamanlar (3 ile 4 ay arası) bende bu ağrıları çekiyorum ya kramp girer gibi oluyor ya da elimi hiç hissetmiyorum bunların nedenlerinde başta geleni ise PC başında fazla oturmak ve klavyede geçirdiğim vakit günde gereğinden çok ve parmak ve el hareketlerinin fazla olmasından... Ben küçükken (gerçi hala baba evindeyim-18) babamın belinde bu tür ağrılar çıkmaya başladı böyle senin dediğin gibi elden başlayıp omuza giden ağrılar , benim babamda sırttan bele beldende ayakların uyuşmasına kadar sürüyordu o da PC ' nin başında fazla durduğundan bu tür ağrılar çekiyodu PC ye oturmayı bırakınca ağrılar yavaş yavaş azaldı yok olmadı ama gerçekten azaldı artık PC başına az oturuyor demiyorum hiç oturmuyor elinde telefon var zaten bu yüzden bir kısım ağrıları gine göz önüne alması gerek eee bırakmamışsın çekeceksin bendede öyle bişi var ama elde başladı nerede bitecek bilmim
Bakalım , tekrardan geçmiş olsun