HackIstanbul 2019 Preselection Writeup Members
Seçkin Üye
Konu açıyordum şimdi jet hızında araştıralımNöroloji
Konu açıyordum şimdi jet hızında araştıralımNöroloji
@metehanhard Sorun değil dostum, ben beklerim.
Bakacağım teşekkür ederim dostum.Prof. Dr. Atilla İLHAN Nöroloji/Algoloji Uzmanı
Prof.Dr. Ersin Tan
Prof. Dr. Zeki Gökçil
Prof. Dr. Mehmet Demirci
Prof. Dr. Füsun Alehan, Çocuk Nöroloji Uzmanı
Prof. Dr. Kubilay Varlı
Prof. Dr. Mehmet Demirci
Tavsiye ediceklerim bunlar benim hangisi mâkul geliyorsa bunlardan birine gitmeni tavsiye ederim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sağolasın, bir sürü MR çekildi röntgende çekildi sonuç alamadım ameliyat olmak istiyorum ama olamıyorum çünkü adam gibi doktor yok 1.5 senedir böyle yaşıyorum.Kankam öncelikle çok geçmiş olsun. Bir sağlıkçı olarak sana tavsiyem mutlaka Prof. yada Uzman bir ortopediciye yada nörolojiciye göster elini. Mutlaka bu çok önemli birşey olabilir. Onlar senden MR isteyektir büyük ihtimal röntgen gibi birşey senin anlayacağın daha detaylı görüntüleme. Sonrasında sonuçlar çıktıktan sonra elinde ne var ne yok hepsi belli olur. İyi bir doktor iyi bir tedavi süreci demek. Sağlığın hiçbirşeyden önemli değil. Gerekirse basın parayı özel hastaneden bi prof doktora gösterin. İnşallah kısa zamanda atlatırsın ..
Teşekkür ederim.Öncelikle Geçmiş Olsun Yatarken Dikkat Et Fazla Yük Taşıma Elini Dinlendir Kremler Sür Rahatlat Elini Ani Haraketlerden Kaçın Kısacassı Dikkat Et Ama Sıkıntı Olursa Kötüye Gidebilir Ama Uzman Değilim
Çocukluğum da çok tüketiyordum.Tam hatırlamıyorum ancak protein eksikliği uzun vadede kemik yamulmasına ve turlu sonuçlara vesile oluyor sabahları 3 4 tane haşlanmış yumurta ye faydası olabilir diye düşünüyorum geçmiş olsun .
İşin aslı sinirler de olduğu için onlarla vakit kaybetmek istemiyorum maalesef, işin kötüsü hastalığımın tanısıda yok. Yine de teşekkür ederim yorumun için.Kırık çıkıkcıya git benim annem topuğunu burkmuştu doktora gitti alçı yapıp gönderdi ama ayağı bi türlü iyileşmedi sonra kırık çıkıkcıya gitti o dedi oturmamıs bu düzeltti seninki çok zor bi ihtimal ama bu kırık çıkıkcılar bi ilaç yaparlar kullanırsın belki iyi gelir denemenin zararı yoktur
O dediğin şey dostum kırılmaya hafif yakın olan olayın adı. Kırılma zedelenme farklı bir şey.geçmiş olsun zedelenme mıydı neydı o olabılır
Teşekkür ederim her şey için fakat, sinirlerim de ameliyatlık durum var mı onu merak ediyorum.Gecmis olsun kardesim, benim bildigim ve bir yakinimin başına gelen hadiseden bahsedicem kirilan kemikler yanlis yani tam doğru sekilde alcilama yapilmamissa kemikler sorunlu kaynayabiliyor, bir yakinimin ayagi yanlis alcilama sonucunda alci alindiktan bi kac ay sonra kemiklerin yanlis kaynamasi sonucu bi yamukluk ve doğru basamama ve senin diger saydigin unsurlar olusmustu, bunun uzerine kemikler tekrar kirilip dogru alcilama ile sorun çözülmüştü.. Ama el olayi daha farkli parmak eklemlerinden tur bilrkteki o bilezik gibi olan kemik parmaklarini hakaret ettirmene olanak saglar cok hassas seyler bunlar.. Brnim sana tavsiyem devlet hastanesine git ardindan baska bi ozel hastaneye git doktorlarin dediklerini karsilastir ona gore hareket et.. Allah safi ismiyle sifalar bahsetsin insallah.. Saglicakla kal..
Post automatically merged:
Spam yapmak gibi olmasin ama, sureklu olarak el acma kapama yumruk sıkma harekerlerini yapmanı sana öneririm soylemeyi unutmusum ozur..
Bu başka bir hastalıkÇok geçmiş olsun bende elimi kırmıştım ama benimki geçti inşallah Seninki de geçer