When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
teşekkürler daha önce paylaşmıştım kaldırıldı nemekki virüs total yüzünden hangi çeşit virüs total kullanıyorsunuz ?Neden yasak olsun. Kategorisine paylaş.
Ekli dosyayı görüntüle 38556
Hile & Hack bölümüne paylaşabilirsin. İsteyenler kullanır.
valla ben 30 level hesap kastım ardındanda lazysharpla golda çıkardım çarı 2 ay kullandım sattım sahibi hilesiz oynuyor çar hala ban yemedi aslında çarı kasıcan kasıcan 2 aya yakın bir süre dayanırsa çalıntı ihbarı vericen diğer e postana aktarıcan hilesiz oynucan çarın ban riski kalkıcakban riski varmı bu botlarin bilen biri cevaplarsa sevinirim illaki vardirda yuksekmi yiyen varmi
süper lazysharpda iki haftadir bende ban yemedim bi jac kisi yemis nasil yiyolar anlamiyorum oynadigi herolardan veya zoomhackdan olabilir bot hilesini attiginizda bakicam mutlaka iyi olduvalla ben 30 level hesap kastım ardındanda lazysharpla golda çıkardım çarı 2 ay kullandım sattım sahibi hilesiz oynuyor çar hala ban yemedi
Var tabiki bota karşı baya bi temkinli riotban riski varmı bu botlarin bilen biri cevaplarsa sevinirim illaki vardirda yuksekmi yiyen varmi
çok mantıklı bencedevalla ben 30 level hesap kastım ardındanda lazysharpla golda çıkardım çarı 2 ay kullandım sattım sahibi hilesiz oynuyor çar hala ban yemedi aslında çarı kasıcan kasıcan 2 aya yakın bir süre dayanırsa çalıntı ihbarı vericen diğer e postana aktarıcan hilesiz oynucan çarın ban riski kalkıcak
reis ban riski var olmasınada lazysharp ile birlik 2 ay dayandım hesabı sattım sahibi hesabı hala kullanıyorban riski varmı bu botlarin bilen biri cevaplarsa sevinirim illaki vardirda yuksekmi yiyen varmi
ulb bot ama içinde 12 tane trojan gözüküyornasıl bir bot daha falza bilgi verirmisin
bu aralar ban dalgası var bu bot etkileniyormuulb bot ama içinde 12 tane trojan gözüküyor
nerden indiricezki ?ulb bot ama içinde 12 tane trojan gözüküyor
Paylaş kardeşim
merhabalar elimde lolde çalışan bot var şuanda kullanıyorum buraya paylaşması yasakmı ? not:içerisinde 12 adet trojan gözüküyor link & virüstotal ve kullanımı videoda
lazysharp baya etkileniyor bu aralar 2 günde ban yiyor hesaplar ama lpreborn ban atmıyor kısa süredebu aralar
bu aralar ban dalgası var bu bot etkileniyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?