Biraz spoilerlı bir muhabbet yapalım.Normalde bir dizi ne kadar kötü olursa olsun bitirmeye uğraşırım.Ama bu dizi de 2.Sezon 5.Bölümde dayanamayıp izlemeye bıraktım.Anlamadığım bir şekilde dizi beni içine çekmedi.Peki sizin düşünceleriniz neler?
Dizi zaten sapıkca karısık bi cinsel hikayesi var bende dayanamayım 1. sezon 7. bölümde bıraktımBiraz spoilerlı bir muhabbet yapalım.Normalde bir dizi ne kadar kötü olursa olsun bitirmeye uğraşırım.Ama bu dizi de 2.Sezon 5.Bölümde dayanamayıp izlemeye bıraktım.Anlamadığım bir şekilde dizi beni içine çekmedi.Peki sizin düşünceleriniz neler?
alakaları yokYerli versiyonu aşk 101'dir.
Bu grup gencin okul macerası ne yazik ki bu kadar abartılınca çok inandırıcı gelmiyor ve dizi sıkıyor
hayatımda izlediğim en iyi dizilerden biri idi hem aşk hem polisiye hepinize tavsiye ederimBiraz spoilerlı bir muhabbet yapalım.Normalde bir dizi ne kadar kötü olursa olsun bitirmeye uğraşırım.Ama bu dizi de 2.Sezon 5.Bölümde dayanamayıp izlemeye bıraktım.Anlamadığım bir şekilde dizi beni içine çekmedi.Peki sizin düşünceleriniz neler?
elit bir diziBiraz spoilerlı bir muhabbet yapalım.Normalde bir dizi ne kadar kötü olursa olsun bitirmeye uğraşırım.Ama bu dizi de 2.Sezon 5.Bölümde dayanamayıp izlemeye bıraktım.Anlamadığım bir şekilde dizi beni içine çekmedi.Peki sizin düşünceleriniz neler?