- Yasaklandı
-
Seni her forumda görüyorum kanka Çok bilgili bir kişiliğin var maşallah subanalah Nazar değmesinJeff Bezos dost tavsiye dinlememesinin bedelini ödüyor. İstediği kadar hükümete belge sunsun, yaptığı yanlış seçim değişmez.
İşim gereği her alanı takip etmek durumundayım hocam ondan. Teşekkür ederim, amin sağ olasın.Seni her forumda görüyorum kanka Çok bilgili bir kişiliğin var maşallah subanalah Nazar değmesin
Hangi İşle Mesgulsün Kanka ?İşim gereği her alanı takip etmek durumundayım hocam ondan. Teşekkür ederim, amin sağ olasın.
Turkuvaz Medya dostum dergi grubundanım ekonomi dergimizin sosyal medya yöneticisiyim. Her alanı takip ediyorum o yüzden; ekonomi, uzay, iş dünyası, teknoloji vs.Hangi İşle Mesgulsün Kanka ?
yaptığı yanlış tam olarak nedir?Turkuvaz Medya dostum dergi grubundanım ekonomi dergimizin sosyal medya yöneticisiyim. Her alanı takip ediyorum o yüzden; ekonomi, uzay, iş dünyası, teknoloji vs.
Musk buna zamanında uzayla ilgili adımları atmadan evvel dedi ki bizim yaptığımız salaklığı yapma, biz denedik olmadı. Ama Bezos her şeyi bizzat deneyimlemek istiyordu. Şimdi SpaceX ve NASA ortak projelere hazırlanırken Blue Origin uzay yarışında öyle geride kaldı ki, Musk yürüdü gitti her girişiminde. Şimdi de böyle davalarla bilmem nelerle önünü kesmeye uğraşıyor.yaptığı yanlış tam olarak nedir?
Canı sıkılınca gelir yine ferah ol.elon musk kriptoyla ilgilenmiyo pek baksana zarardayız
nereden biliyorsun konuşmadıklarını, kendilerine arsa bile ayarlamışlardır şimdibence bütün bu zenginler bir araya gelip marsa kolonolileşme adında konuşmalılar.böyle şeylerin lüzumu yok xD
Elon Musk bu konuda da haklı çıksa keşkeElon musk ne dese haklı çıkıyor. Fakat Elon Musk a kalsa hepimiz bir simülasyon içindeyiz çok değişik bir insan
ekonomi hakkında bir bilgi formu açarmısınTurkuvaz Medya dostum dergi grubundanım ekonomi dergimizin sosyal medya yöneticisiyim. Her alanı takip ediyorum o yüzden; ekonomi, uzay, iş dünyası, teknoloji vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?