Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
:yazı:

Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan ve SpaceX'in CEO'su olan Elon Musk yaptığı açıklamada Starship isimli fırlatma aracını 2024'ten önce Ay'a insan göndermesinin muhtemel olduğunu belirtti.

Elon Musk'a twitter aracılığıyla NASA'nın 2024 yılında planladığı ay görevine kadar araçların hazır olup olmayacağını sordular. Musk soruya "Daha erken" cevabını paylaştı. Nasa Ay'a dönüşün en uygun tarihin 2024 olduğunu belirtiyor. Elon Musk Nasa'nın uzay kıyafetleri için 2024'e kadar yetiştirememe ihtimalini göze alarak yardım teklif etmiş ve SpaceX'in kıyafetlerini tasarlayabileceğini söylemişti. SpaceX, Nasa ile Ay'a gidiş için kullanılacak iniş aracını tasarlamak için 2.9 milyar dolarlık sözleşme imzalamıştır.

:resim:

7qucphz.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Elon bu alanda hiç taviz vermeden o kadar azimle çalıştı ki adam uzay alanında köklü geçmişe sahip olan Nasa'ya bile bak kardeşim yetiştiremiycekseniz kendi işimi kendim görücem diyor.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Elon musk bu adam çok garip bi adam gerçekten çok garip bir adam

2.9 milyar dolar Ülkede kimin borcu varsa hepsini kapatır yemin ediyorum

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
inanılmaz ya nasıl bu kadar olabilir cidden çok halikulade birisi

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
valla bende gıtmek ısterım alım sartlarına baktım amerıkan vatandası olmaklazım bıde yuksek lıssans yapmak lazım elon musk ısını bılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...