Emülatöre Root Atılıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
atamazsın mümkün değil eskisi gibi rootlu değil gameloop çünkü device id changer gibi uygulamaları kullanamasınlar diye rootu kaldırdılar

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
atamazsın mümkün değil eskisi gibi rootlu değil gameloop çünkü device id changer gibi uygulamaları kullanamasınlar diye rootu kaldırdılar
O zaman rootlanamazsa, dosyalara müdehale edilemez. Oyunlarda cihaz banı yiyenlere geçmiş olsun o zaman :)

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yok, yemedim. hile açmadım ki oyunda korkudan :D cihaz banı duydulduktan sonra hile kullanmadım hiç. baksana ortada birkaç deneme yanılma yolu dışında çözüm gözükmüyor.
evet öyle görünüyor şuanlık bir çözüm yok gibi ama belki ileri doğru çıkar bir çözüm bir çare felan

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bak bi arkadaş memu player demiş videosunu izledim hakkaten pratik bir şekilde yapılıyo onu deneyip yapabilirsin açıkçası

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
youtube da videoları var root

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
memu bence diğer emulatörlere göre yavaş bence aga kullandım da çok ****** var gibi sanki fazla garip yani sanki 2011 yılında yapılmış bi emülatör gibi
evet doğrudur, başka emülatörler de var root atılabilen, ben sadece 1 örnek verdim kendisi buna göre araştırabilir diye

Musician
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Smartgaga, nox, ıd player. Bunlarda var gameloopta yok diye biliyorum bende

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Gameloopta root gibi şeyler çok alakasız ve sadece modmenü olan hileler kullanılabilir başka bir seçeneğin yoktur. Ayrıca memu player var kullanabilmen için root özelliğini fakat bu sefer gameloopta yapacağın hile uyumsuz olur bundan dolayı biraz sıkıntı yaşayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...