arkadaşlar kolay ve rahat oynan adc sriptlerini söyleyebilirmisinzi ? acaba benim karşima tristana script geldi adam baya iyi oynuyordu.heves edip aldim ancak farm bile yapamadim dk 30 110 farm falan oynayamadim birde evade verirseniz çok güzel olur. premium evade cok iyi dodgelemiyor öbür evadede ayni şekilde şimdiden teşekkürler. xerath gibi şampiyonlar kolay bana kolay oynanan şampiyonlari söylerseniz güzel olur.
30 dakikada 110 farm yapan bir oyuncu isen scriptin de seni kurtaracağını düşünmüyorum malesef :/. Eğer oynamayı bilmeyip scriptle oynamayı düşünüyorsan en geç 2. maçında yakalanırsın bence deneme boşa.
30 dakikada 110 farm yapan bir oyuncu isen scriptin de seni kurtaracağını düşünmüyorum malesef :/. Eğer oynamayı bilmeyip scriptle oynamayı düşünüyorsan en geç 2. maçında yakalanırsın bence deneme boşa.
buyur forum üzerindeki hile bu
yok ondan değil tristanayi ilk defa oynamiştim pek bir bilgim yoktu zaten karşimda zed vayne vardi sadece karşidaki adam çok iyi oynadiği için scriptle denemek istedim bende ondan önerebileceğin şampiyon varsa iyi olur.
ayrıca scriptle yaptim scripti kullanarak onuda belirtiyim .
Post automatically merged:
pyke ile rahat bir şekilde oynuyorum.sup oynasam bile maçta 15 0 20 20 3 15 falan gidiyorum. evade kullanmadan tabii 0 kasiyorum oda extra bir ayricalik oluyor .
knk ben ban yedim valla normalde taşiyordum pyke ile tristana alip feedleyince sonraki maç ban yedim saçma geldi ama belli etmiyordum keşke oynamasaydim sadece pyke oynaasaydim onun yerine kendi çarimin 20 dk banini bitirirdim :I nınını nınıı ;( ama mutluym adamalri itilt etmekten